Κύπελλο Ελλάδος: Ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση μέσα στην Λεωφόρο και… βλέπει Λαμία στα ημιτελικά, 1-1 με τον ΠΑΟ (VIDEO)

Κύπελλο Ελλάδος: Ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση μέσα στην Λεωφόρο και… βλέπει Λαμία στα ημιτελικά, 1-1 με τον ΠΑΟ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση μέσα στην Λεωφόρο με το 1-1 κόντρα στον Παναθηναϊκό και… βλέπει Λαμία στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας επί του Παναθηναϊκού αποσπώντας ισοπαλία 1-1 από τους «πράσινους» και στα ημιτελικά τον περιμένει η Λαμία.

Το 1-1 της Λεωφόρου αποδείχθηκε χρυσό για τον ΠΑΟΚ που μετά το 2-0 της Τούμπας ξεπέρασε το εμπόδιο του Παναθηναϊκού, πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου, όπου περιμένει η Λαμία που νωρίτερα νίκησε και στο 2ο ματς τον Απόλλωνα Παραλιμνίου.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε τον αγώνα με φουλ ένταση, ψάχνοντας ένα γρήγορο γκολ και μόλις στο 5’ πάτησε στην περιοχή με τον Βαγιαννίδη, ο οποίος γύρισε την μπάλα σ’ ένα σημείο που έδιωξε η άμυνα του ΠΑΟΚ, προς τον Τσόκαϊ που σούταρε με τη μία, αλλά ο Κοτάρσκι μπλόκαρε σταθερά.

Ο ΠΑΟΚ «απορρόφησε» την αρχική πίεση του Παναθηναϊκού και στο 17’ είχε τη δική του, πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα, όταν από γρήγορη αντεπίθεση και πρώτο διώξιμο στην προσπάθεια του Κωνσταντέλια, ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς σούταρε δυνατά λίγο πάνω από τα δοκάρια του Λοντίγκιν.

Στο 18’ ο Παναθηναϊκός πήρε «κεφάλι» στο σκορ. Ο Πούχατς έσπασε την μπάλα εσωτερικά προς τον Τσέριν που έπιασε ένα πολύ ωραίο σουτ στη γωνία του Κοτάρσκι, κάνοντας το 1-0 για τους «πράσινους».

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να ισορροπήσει το ματς και να πλησιάσει την περιοχή του Παναθηναϊκού, αλλά το έκανε περισσότερο με στατικές φάσεις. Σε μία τέτοια στο 39’ ο Ολιβέιρα έπιασε την κεφαλιά μέσα απ’ την περιοχή, αλλά ο Λοντίγκιν είχε καλή τοποθέτηση και μπλόκαρε την μπάλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Γιοβάνοβιτς προσπάθησε να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του με την είσοδο του Μαντσίνι. Στο 54’ σε σέντρα του Παλάσιος από τα δεξιά, ο Μαντσίνι έπιασε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι αλλά έστειλε την μπάλα εκτός εστίας.

Στο 64’ ο Κοτάρσκι μπλόκαρε το μακρινό σουτ του Τσέριν, ενώ στο 74’ μετά από κόρνερ του ΠΑΟΚ από τα αριστερά, η άμυνα του Παναθηναϊκού δεν έδιωξε, ο Ίνγκασον έκανε το σουτ, αλλά ο Σάντσες με τάκλιν έδιωξε εκ νέου σε κόρνερ.

Στο 76’ ο ΠΑΟΚ κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Τσέριν από κεφαλιά του Σβαμπ, το οποίο πιστοποιήθηκε από το VAR κι ο Ολιβέιρα με ψυχραιμία από την άσπρη βούλα διαμόρφωσε στο 78′ το τελικό 1-1, χαρίζοντας την πρόκριση στην ομάδα του.

Διαιτητής: Βιλιάνεν (Φινλανδία)
Κίτρινες: Κουρμπέλης, Βαγιαννίδης, Σπόραρ, Σάρλια, Τσέριν – Ολιβέιρα, Αουγκούστο, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Κωνσταντέλιας, Τάισον
Αποβολές: Μπράντον Τόμας (90’+1’ απευθείας κόκκινη)

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Κουρμπέλης (66’ Σάντσες), Σάρλια, Πούχατς (80’ Χουάνκαρ), Ρουμπέν, Τσόκαϊ (46’ Μαντσίνι), Τσέριν, Παλάσιος (80\ Κλεϊνχέισλερ), Μπερνάρ (66’ Ιωαννίδης), Σπόραρ.

ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες (85’ Βιεϊρίνια), Αουγκούστο (46’ Σβαμπ), Ντάντας, Νάρεϊ (79’ Τάισον), Κωνσταντέλιας (87’ Μπίσεσβαρ), Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Ολιβέιρα (87’ Μπράντον

Δείτε τα γκολ:



 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X