Γιακουμάκης: Και η Ατλάντα στο «κόλπο» για τον διεθνή επιθετικό

Γιακουμάκης: Και η Ατλάντα στο «κόλπο» για τον διεθνή επιθετικό
Photo Credits: INTIME

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο η Ατλάντα βρίσκεται σε συζητήσεις με την Σέλτικ για τον Γιώργο Γιακουμάκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο η Ατλάντα βρίσκεται σε συζητήσεις με την Σέλτικ για τον Γιώργο Γιακουμάκη, όμως η Ουράβα Ρεντ Ντάιμοντς εξακολουθεί να έχει το «πάνω χέρι».

Το «σίριαλ» της μεταγραφής του Γιώργου Γιακουμάκη συνεχίζεται. Ο Άγγελος Ποστέκογλου τον έχει θέσει εκτός πλάνων στη Σέλτικ μέχρι να ξεκαθαρίσει το μέλλον του, η Ουράβα Ρεντ Ντάιμοντς έφτασε σε συμφωνία με τους Κέλτες, όμως δεν παίζει μόνη της και ακόμα δεν έχει τελειώσει οριστικά η υπόθεση.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο η Ατλάντα έχει βάλει στο στόχαστρο τον διεθνή Έλληνα σέντερ φορ, έχει ξεκινήσει συζητήσεις με τους πρωταθλητές Σκωτίας και έχει μπει για τα καλά στην «κούρσα» της απόκτησης του. Η Ουράβα μέχρι στιγμής έχει το προβάδισμα, όμως από τη στιγμή που ο Γιακουμάκης δεν έχει συμφωνήσει όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά.

Ο Κρητικός επιθετικός είχε βγει πρώτος σκόρερ στην Σκωτία την προηγούμενη σεζόν και την τρέχουσα σεζόν μετράει 28 εμφανίσεις με εννέα γκολ και μια ασίστ.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X