Κι όταν δεν παίζεις καλά, να έχεις και νοοτροπία και λύσεις!

Κι όταν δεν παίζεις καλά, να έχεις και νοοτροπία και λύσεις!
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog για τη σπουδαία νίκη της ΑΕΚ στη Νεάπολη....

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για το πώς θα πήγαινε το ματς στη Νίκαια, τα είχαμε πει και τα είχαμε γράψει από πριν. Όπως και ότι το μοναδικό ζητούμενο για την ΑΕΚ εκεί μέσα, ήταν οι τρεις βαθμοί της νίκης. Κι όταν αυτή έρχεται με κακή εμφάνιση, είναι ακόμα… καλύτερα!

Γιατί φανερώνει νοοτροπία ομάδας που πάει για πρωτάθλημα. Όπως και η νίκη με τέτοια ανατροπή. Και με δύο γκολ μετά το 80′. Που πολύ περισσότερο από τον Ιωνικό, «πόνεσαν» τους βασικούς ανταγωνιστές της ΑΕΚ.

Ήταν μια νίκη, όχι απλά πολύτιμη, αλλά σκέτη… ηδονή, αυτή στη Νίκαια. Βασικά, τολμώ να πω ότι ήταν η πιο γλυκιά του πρωταθλήματος. Τουλάχιστον μέχρι την επόμενη. Γιατί όντως η ΑΕΚ έκανε κακό παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο και έδειξε να εγκλωβίζεται σε αυτό που ήθελε να πετύχει ο Ιωνικός. Να μην αφήσει δηλαδή την «Ένωση» να παίξει την μπάλα της.

Δεν θα γινόταν στο συγκεκριμένο γήπεδο και κόντρα στη συγκεκριμένη ομάδα, να παίξει την μπάλα της η ΑΕΚ και η ξαφνική απώλεια του Λιβάι, δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο την προσπάθειά της.

Θα μου πείτε, το ήξερε αυτό η ΑΕΚ, έπρεπε να το περιμένει και να εμφανιστεί πιο προετοιμασμένη. Δεν διαφωνώ αλλά δεν είναι και το πιο απλό πράγμα στον κόσμο. Για παίκτες μιλάμε, όχι για… ρομπότ. Έκανε όμως η ΑΕΚ κάκιστη εμφάνιση μέχρι το 70′. Χειρότερη και από το πρώτο ημίχρονο στα Γιάννενα, αλλά και από εκείνο το ματς με τον Βόλο στην Ριζούπολη στις αρχές της σεζόν.

Κι αυτό καθιστά τη νίκη της, ακόμα πιο σημαντική. Η ΑΕΚ κέρδισε στη Νίκαια για δύο λόγους. Πρώτον επειδή έχει αυτοπεποίθηση και πίστευε πραγματικά στην ανατροπή, όπως κι εμείς που βλέπαμε το ματς. Και δεύτερον επειδή έχει βάθος πάγκου.

Γιατί αυτό το ματς, το «πήραν» οι αλλαγές. Η νοοτροπία και οι πολλές λύσεις, αν μη τι άλλο, είναι ένας εξαιρετικός οδηγός για να νικάς, ακόμα και τις σπάνιες φορές που δεν παίζεις καλά. Και κατ’ επέκταση για να διεκδικήσεις και να πάρεις τον τίτλο.

Προχωράμε…

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X