Ο… κόκκινος Ιωνικός έβγαλε ανακοίνωση για τη διαιτησία με ΑΕΚ!

Ο… κόκκινος Ιωνικός έβγαλε ανακοίνωση για τη διαιτησία με ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Τραγελαφική ανακοίνωση του Ιωνικού απέναντι σε ΑΕΚ και Μπένετ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ήθελε τη βοήθεια του… Σιδηρόπουλου για να βάλει μέσα στην περιοχή του τον Ιωνικό. Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε; Στη Νίκαια φαίνεται πως το ξέρουν καλά.

Ο… κόκκινος Ιωνικός εξέδωσε ανακοίνωσε για τη διαιτησία του Σιδηρόπουλου και του Καραντώνη στο σημερινό ματς με την Ένωση και σίγουρα προκαλεί άφθονο γέλιο.

Μεταξύ άλλων σχολιάζουν ότι υπήρξε πέναλτι του Ρότα που δεν καταλογίστηκε, ενώ στη φάση του 1-1 υπήρξαν φάουλ των Μουκουντί, Βίντα.

Μάλιστα η ομάδα απευθύνθηκε στον αρχιδιαιτητή Στιβ Μπένετ μέσω θέσης της που συνδυάστηκε με τη δημοσιοποίηση σχετικής φωτογραφίας. «Κύριε Μπένετ σας ευχαριστούμε πολύ για τον ορισμό του κυρίου Σιδηρόπουλου ως πρώτο διαιτητή αλλά και του κυρίου Καραντώνη σε ρόλο VAR. Επιβεβαιώσατε πλήρως τους φόβους που είχαμε εξ αρχής Ένα ιδανικό δίδυμο για να μη δει το πέναλτι του Ρότα στο 23ο λεπτό σε καθαρό χέρι.

Όπως φυσικά… έβλεπαν φάουλ διαρκώς στο δικό μας μισό του γηπέδου, βάζοντας τον Ιωνικό διαρκώς μέσα στην περιοχή και δίνοντας την ευκαιρία στην αντίπαλη ομάδα για να απειλεί. Βέβαια, στο επιθετικό φάουλ του Μουκουντί πάνω στον Μύγα στο γκολ της ισοφάρισης από τον Βίντα, μάλλον δεν είδατε κάτι. Ούτε το γεγονός ότι η κίνηση του αντιπάλου στόπερ να πιάσει από τον λαιμό τον ποδοσφαιριστή μας που θύμιζε περισσότερο ελληνορωμαϊκή πάλη και λιγότερο ποδοσφαιρικό ματς… Όλα καλά κύριε Μπένετ, ευχαριστούμε και πάλι! Το “έργο” σας στην ελληνική διαιτησία θα μείνει στην ιστορία…», ανέφεραν χαρακτηριστικά στη Νεάπολη.

Δείτε και το… εγκληματικό φάουλ του Μουκουντί να γελάσετε:

Ο… κόκκινος Ιωνικός έβγαλε ανακοίνωση για τη διαιτησία με ΑΕΚ!

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X