Όταν το υπέρ σου 80-20 το βλέπεις… σφαγή

Όταν το υπέρ σου 80-20 το βλέπεις… σφαγή

Διαιτησίες και αντιμετώπιση που τυγχάνει ο Ολυμπιακός, θα ήταν αιτία για… ευχαριστήριες επιστολές όλων των υπόλοιπων ΠΑΕ τις εποχές της απόλυτης κυριαρχίας των

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προ ημερών γίναμε όλοι μάρτυρες της τοξικότητας που σπέρνει η ΠΑΕ Ολυμπιακός στο ποδόσφαιρο. Διαβάζοντας την επιστολή που απέστειλε και όσα ανέφερε για την ΕΠΟ, τη διαιτησία, την… αδικία που εντοπίζει στον μικρόκοσμό του. Μπλέκοντας μέχρι και άσχετες καταστάσεις, ή χρησιμοποιώντας μισές αλήθειες. Συνήθης τακτική, την έκανε και στις επιστολές προς FIFA-UEFA.

Μετά τις συγκεκριμένες κινήσεις παραλογισμού, ήρθε το παιχνίδι κυπέλλου με τον Άρη. Αυτό το γκολ που… μαεστρικά ακυρώθηκε. Αναγκάζοντας μέχρι και τον καλύτερο φίλο της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του Βαγγέλη Μαρινάκη, να αντιδράσει. Είτε το έκανε από αγανάκτηση, είτε για τα μάτια του κόσμου, η ουσία μένει ίδια. Δε γινόταν να μείνει ο Άρης άπραγος μπροστά στη «σφαγή» του.

Το 0-1 έγινε 1-0, τα προημιτελικά κυπέλλου αλλοιώθηκαν γιατί σαφώς άλλος αγώνας θα ήταν μετά το 0-1, άλλου είδους ρεβάνς θα βλέπαμε. Ο Μαρτίνς σφύριξε λες και ήταν ο… Πέδρο Μαρτίνς. Χωρίς ακόμη να έχει αντιληφθεί κανείς, που είδε φάουλ, αν είδε φάουλ ή κάτι άλλο, ή απλά αν έτσι γούσταρε να μην βάλουν οι «κιτρινόμαυροι» γκολ.

Ας τα δούμε όμως συνολικά τα δεδομένα, μετά την επιστροφή απ’ τη διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων λόγω Μουντιάλ. Αγώνας με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα, αγωνιστική «αυτοκτονία» απ’ το 0-2 και ισοπαλία 2-2. Σε αναμέτρηση που οπαδοί του Ολυμπιακού έκαναν επεισόδια και δεν τιμωρήθηκε ποτέ η έδρα της ομάδας τους, ενώ σε λίγο με τις δικαιώσεις της ομάδας του λιμανιού, ίσως να κληθεί η ΕΠΟ να πληρώσει χρήματα στη συγκεκριμένη ΠΑΕ επειδή δεν επέτρεψε να δημιουργήσουν ακόμη μεγαλύτερης έκτασης επεισόδια.

Μην ξεχάσουμε και την… πανηγυρική δικαίωση Βρέντζου και Καραπαπά, που είναι θέμα χρόνου να τους απονεμηθεί βραβείο Fair Play για όσα έκαναν/δήλωσαν μετά το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός της Λεωφόρου.

Αγωνιστικά νίκη επί της Λαμίας χωρίς κανένα παράπονο-παράδοξο για την ομάδα του λιμανιού-πριν έρθει ο Ιωνικός. Η ίδια ΠΑΕ που λίγες μέρες πριν εξέδιδε ανακοινώσεις για τη διαιτησία πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό, αισθανόταν σίγουρη για τη διαιτησία και δεν είπε κουβέντα πριν τον Ολυμπιακό. Δηλώνοντας και όσους είχαν συμπληρώσει κάρτες να εκτίσουν κόντρα στο συγκεκριμένο αντίπαλο. Εύκολη νίκη για την… αρμάδα του Μίτσελ.

Διαβάστε τη συνέχεια

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X