Περνά από ιατρικές εξετάσεις και υπογράφει στην Ατλέτικο ο Ντεπάι

Περνά από ιατρικές εξετάσεις και υπογράφει στην Ατλέτικο ο Ντεπάι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα συμφώνησε στην παραχώρηση του Μέμφις Ντεπάι στην Ατλέτικο Μαδρίτης, καθώς ο Τσάβι δεν έχει στα πλάνα του τον Ολλανδό άσο.

Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ ο Ντεπάι δεν είναι στα σχέδια του Ισπανού τεχνικού και ο Ολλανδός επιθετικός βρίσκεται σήμερα στη Μαδρίτη για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους «ροχιμπλάνκος», οι οποίοι συμφώνησαν να δαπανήσουν τέσσερα εκατ. ευρώ για να πάρουν τα δικαιώματα του από την Μπαρτσελόνα έως το καλοκαίρι του 2024.

Ο 28χρονος άσος μπορεί να δώσει δυναμική στην ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε, καλύπτοντας το κενό του Ζοάο Φέλιξ, που δόθηκε δανεικός στην Τσέλσι. Ο Ντεπάι, που είναι ο τρίτος σκόρερ στην ιστορία της εθνικής Ολλανδίας, έμεινε στην Μπαρτσελόνα για 1,5 χρόνο έχοντας συνολικά 42 εμφανίσεις, 14 γκολ και δύο ασίστ.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X