Ραψωδία Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο στο Ριάντ - Η Παρί Σεν Ζερμέν κέρδισε 5-4 την μικτή του Ριάντ

Ραψωδία Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο στο Ριάντ - Η Παρί Σεν Ζερμέν κέρδισε 5-4 την μικτή του Ριάντ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι βρέθηκαν ακόμη μία φορά αντίπαλοι στην καριέρα τους, αυτή την φορά σε φιλικό αγώνα, μεταξύ της Riyadh XI (αποτελούμενη από παίκτες της Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο και της Αλ Χιλάλ) και της Παρί Σεν-Ζερμέν του Λιονέλ Μέσι.

Η Παρί Σεν-Ζερμέν νίκησε την Riyadh XI με σκορ 5-4, με τον Λιονέλ Μέσι στον ίσως «τελευταίο χορό» μεταξύ του ίδιου και του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Λιονέλ Μέσι ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ μόλις στο τρίτο λεπτό, ανοίγοντας το σκορ της αναμέτρησης για την Παρί Σεν-Ζερμέν με ωραίο πλασέ. Ο Νεϊμάρ έχασε μεγάλη ευκαιρία από κοντινή απόσταση στο δέκατο πέμπτο λεπτό, όταν ο τερματοφύλακας της Riyadh XI, απέκρουσε το πλασέ του Βραζιλιάνου. Γκολ του Μπαπέ ακυρώθηκε λίγα λεπτά αργότερα, μετά από κάθετη πάσα του Λιονέλ Μέσι ακυρώθηκε καθώς ο Γάλλος ήταν σε θέση οφσάιντ.

Συγκρούστηκαν στον αέρα Νάβας και Ρονάλντο στο τριακοστό πρώτο λεπτό, έπειτα από εκτέλεση φάουλ της Riyadh XI, με τον Πορτογάλο να κερδίζει πέναλτι. Ο Πορτογάλος ευστόχησε και έκανε το 1-1, στο 34. Ο Μπερνάτ δέχθηκε κόκκινη κάρτα στο τριακοστό ένατο λεπτό, αφήνοντας την Παρί με δέκα. Το 2-1 γράφτηκε από τον Μαρκίνιος, έπειτα από σέντρα του Κιλιάν Μπαπέ στο 43. Πέναλτι κέρδισε ο Νεϊμάρ πριν την λήξη του ημιχρόνου, το οποίο όμως δεν μπόρεσε να βάλει. Το 2-2 γράφτηκε από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, έπειτα από ένα τρομερό λάθος του Σέρχιο Ράμος, με το 2-2 να είναι και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο 47 ήρθε η πρώτη μεγάλη φάση του δεύτερου ημιχρόνου με τον Νάβας να αποκρούει μια κεφαλιά του Τζανγκ της Riyadh XI, ενώ στο 49, ένα σουτ του Ταλίσκα πέρασε πολύ κοντά από το οριζόντιο δοκάρι. Μια τρομερή ατομική ενέργεια του Μπαπέ τον είδε να σερβίρει «έτοιμο» γκολ στον Σέρχιο Ράμος, ο οποίος με αυτόν τον τρόπο διόρθωσε το λάθος που έκανε στο δεύτερο γκολ της Riyadh XI και έγραψε το 3-2. στο πεντηκοστό τρίτο λεπτό. Στο 55 ήρθε το 3-3 με κεφαλιά του Τζανγκ, από κοντινή απόσταση. Η Παρί κέρδισε και άλλο πέναλτι, από χέρι αμυντικού σε σουτ του Μέσι, με τον Μπαπέ να ευστοχεί από την άσπρη βούλα και να γράφει το 4-3.

Στο 61 ήρθε η αλλαγή του Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον κόσμο να τον αποθεώνει από τις εξέδρες, ενώ ακολούθησαν και οι Μπαπέ, Μέσι και Νεϊμάρ, οι οποίοι επίσης χειροκροτήθηκαν από τους οπαδούς. Μετά τις αλλαγές των αστεριών των ομάδων ο ρυθμός έπεσε, ενώ ο Ταλίσκα έδειχνε ο μόνος παίκτης που θα μπορούσε να απειλήσει την εστία του Ντοναρούμα, ο οποίος πέρασε στην θέση του Νάβας. Όμως η Παρί ήταν αυτή που κατάφερε να σκοράρει με τον Εκιτικέ, μετά από αντεπίθεση, γράφοντας το 5-3, στο εβδομηκοστό όγδοο λεπτό. Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ταλίσκα πέρασε ξυστά από το οριζόντιο δοκάρ στο 84, με τον Βραζιλιάνο να «αγγίζει» το γκολ για ακόμη μία φορά. Οι προσπάθειες του Ταλίσκα ανταμείφθηκαν στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν με ένα δυνατό σουτ στην αριστερή γωνία του Ντοναρούμα έγραψε το 5-4, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X