Τα τρία μεγαλύτερα διαιτητικά σκάνδαλα της σεζόν είναι... Ολυμπιακά! (VIDEO)

Τα τρία μεγαλύτερα διαιτητικά σκάνδαλα της σεζόν είναι... Ολυμπιακά! (VIDEO)

Τα τρία πιο κραυγαλέα λάθη της σεζόν, έχοντας κοινό ευνοημένο: τον Ολυμπιακό!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Άρης φωνάζει δικαίως για τη χθεσινή ήττα του στο Φάληρο, στον πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, καθώς κανείς απολύτως δεν κατάλαβε τον λόγο που σφύριξε ο Πορτογάλος διαιτητής Τιάγκο Μαρτίνς, κλάσματα πριν στείλει την μπάλα στα δίχτυα ο Ιτούρμπε.

Υποτίθεται ότι ο Πορτογάλος ρέφερι “είδε” επιθετικό φάουλ του Αμπουμπακάρ Καμαρά επάνω στον Κασάμι. Προφανώς και ήταν ο μοναδικός, για να τον ακολουθήσει στη συνέχεια η γνωστή… κουστωδία που έσπευσε να δικαιολογήσει το εξωφρενικό σφύριγμά του.

Δίχως άλλο μιλάμε για ένα από τα πλέον καραμπινάτα διαιτητικά σφάλματα της φετινής σεζόν. Μία απόφαση που εύκολα μπορεί να πει στην πύλη του… ανεξήγητου και δικαιολογημένα προκάλεσε την οργή των ανθρώπων του Άρη, που είδαν να τους κλέβουν με τον πλέον ξεδιάντροπο τρόπο ένα γκολ που θα έφερνε την ομάδα τους μπροστά στο σκορ και φυσικά θα μπορούσε να είναι εντελώς διαφορετική η κατάληξη του αγώνα.

Μήπως όμως σας θυμίζει κάτι η συγκεκριμένη φάση στο Καραϊσκάκη; Μήπως δεν ήταν η πρώτη φορά που βλέπουμε να συμβαίνει κάτι ανάλογο τη φετινή χρονιά; Ναι, σωστά θυμάστε ότι μία φάση-καρμπόν είχαμε δει και σε αγώνα πρωταθλήματος. Και, ακόμα σωστότερα, αρκετοί θυμούνται ότι υπάρχει ένας κοινός παρανομαστής στις δύο περιπτώσεις.

Προφανώς δεν αναφερόμαστε στο γεγονός ότι ο αδικημένος φορούσε… κίτρινα. Χθες ήταν ο Άρης, τον περασμένο Αύγουστο, για τη 2η μόλις αγωνιστική της Super League, ήταν ο Αστέρας Τρίπολης, που φιλοξένησε τον Ολυμπιακό και είδε τον διαιτητή Καραντώνη να ανακαλύπτει επιθετικό φάουλ του Μπενίτο επάνω στον Άβιλα, πριν ο Ατιένθα στείλει την μπάλα στα δίχτυα στο 63′.

Υπάρχει μάλιστα κι άλλο κοινό σημείο με το χθεσινό παιχνίδι. Ότι και στις δύο περιπτώσεις, τότε ο Καραντώνης και χθες ο Μαρτίνς, έδειξαν ιδιαίτερα… βιαστικοί στο να ανακόψουν τη φάση και σφύριξαν πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα. Με αυτό τον τρόπο “απενεργοποίησαν” το VAR και δεν μπορούσε εξ ορισμού να αλλάξει η απόφασή τους. Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε σαν να λέμε… Απλά και επαγγελματικά!

Διαβάστε τη συνέχεια

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X