Τζανιόλο: Πωλείται εντός χειμερινού παζαριού, Τότεναμ και Ντόρτμουντ τον πρώτο λόγο

«Μάχη» Γιουβέντους-Τότεναμ για τον Τζανιόλο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προς αποχώρηση από τη Ρόμα και μεταγραφή εκτός Ιταλίας κινείται ο Νικολό Τζανιόλο.

Ο ταλαντούχος στράικερ των Τζιαλορόσι βρισκόταν από καιρό στα ραντάρ κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης και πλέον, το έδαφος είναι πιο πρόσφορο από ποτέ για τους ενδιαφερόμενους, αφού σύμφωνα με τον Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο οι Ρωμαίοι είναι θετικοί στην πώλησή του εντός της χειμερινής περιόδου.

Με δεδομένο ότι οι επαφές για την ανανέωση του συμβολαίου του που λήγει το 2024 δεν κυλούν ιδανικά, η ομάδα της ιταλικής πρωτεύουσας πήρε την απόφαση να ανοίξει την πόρτα της εξόδου στον 23χρονο στράικερ, αρκεί φυσικά να λάβει και την κατάλληλη πρόταση. Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, οι απαιτήσεις της Ρόμα κυμαίνονται στις τάξεις των 35-40 εκατομμυρίων ευρώ.

Μέχρι στιγμής, οι ομάδες που φέρεται να έχουν στο στόχαστρο τον Τζανιόλο είναι η Τότεναμ του Αντόνιο Κόντε, όπως συνέβη και το περασμένο καλοκαίρι μετά την άφιξη του Φάμπιο Παρατίτσι ως τεχνικού διευθυντή, η Μπορούσια Ντόρτμουντ αλλά και η Γουέστ Χαμ των έτερων Ιταλών, Σκαμάκα, Έμερσον και Ογκμπόνα.

Οι Σπερς, μάλιστα, φαίνεται πως ετοιμάζουν και επίσημη πρόταση, η οποία θα αφορά δανεισμό ως το τέλος της σεζόν και υποχρεωτική οψιόν.

Φέτος, ο Τζανιόλο μετράει δύο γκολ και τρεις ασίστ σε 17 συμμετοχές με τη Ρόμα σε όλες τις διοργανώσεις (μόνο ένα γκολ σε 13 ματς στη Serie A).

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X