Κουκάς: «Μαύρος από το ξύλο ο προπονητής της Μυκόνου – Μπράβοι και τρομοκρατία στο ματς με τον Πανιώνιο»

Κουκάς: «Μαύρος από το ξύλο ο προπονητής της Μυκόνου – Μπράβοι και τρομοκρατία στο ματς με τον Πανιώνιο»
Photo Credits: INTIME

Συνθήκες που παραπέμπουν σε ζούγκλα και σε καμία περίπτωση σε ποδοσφαιρική αναμέτρηση καταγγέλλει ο πρόεδρος της ΑΕ Μυκόνου, Αλέξανδρος Κουκάς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνθήκες που παραπέμπουν σε ζούγκλα και σε καμία περίπτωση σε ποδοσφαιρική αναμέτρηση καταγγέλλει μιλώντας αποκλειστικά στο SDNA, ο πρόεδρος της ΑΕ Μυκόνου, Αλέξανδρος Κουκάς στο περιθώριο της αναμέτρησης στη Νέα Σμύρνη στο πλαίσιο της Γ΄ Εθνικής κόντρα στον Πανιώνιο.

Ο «ισχυρός άνδρας» της ΑΕ Μυκόνου, αναφέρθηκε σε βιαιοπραγίες εις βάρος παικτών της ομάδας του, ενώ όπως σημειώνει στο SDNA την τελευταία στιγμή γλίτωσε τα χειρότερα, αφού πιο πριν δέχθηκε τσίπουρο στο πρόσωπο του! Παράλληλα, περιγράφει με γλαφυρό τρόπο το κλίμα που επικρατούσε στα αποδυτήρια του γηπέδου της Νέας Σμύρνης στην ανάπαυλα, ενώ αποκαλύπτει πως ο προπονητής Θεοφύλακτος Παχατουρίδης δέχθηκε γροθιές στο κεφάλι και την πλάτη.

«Ό,τι αναφέρουμε στην ανακοίνωση μας ισχύει. Ίσως τα παραθέτουμε και με πιο ήπιο τρόπο. Βρίσκομαι στον χώρο του ποδοσφαίρου εδώ και 35 χρόνια και δεν έχουμε πειράξει άνθρωπο. Δέχθηκα ένα ποτήρι ρακί στο πρόσωπο μέσα στα αποδυτήρια. Είναι δυνατόν να υπάρχει αλκοόλ στα αποδυτήρια; Ο προπονητής είναι “μαύρος από το ξύλο. Φέρει χτυπήματα στο πρόσωπο και την πλάτη. Δέχθηκε γροθιές από πέντε-έξι μπράβους.

Δεν θέλω να ρίξω λάδι στη φωτιά. Ο πρόεδρος του Πανιωνίου με έσωσε για να μην φάω ξύλο. Πήρα το αυτοκίνητο μου και έφυγα ενώ με κυνηγούσαν οπαδοί του Πανιωνίου. Όλα αυτά ενώ δεν πειράξαμε κάποιον, ούτε μαλώσαμε.

Στο ημίχρονο ήταν λάθος μου που δεν κάλεσα την αστυνομία. Ο δήμαρχος Μυκόνου έχει έρθει ήδη σε επικοινωνία με τον αρχηγό της Αστυνομίας για όσα συνέβησαν, ενώ έχει ενημερωθεί ο Αυγενάκης, αλλά θα φτάσουμε και στην ΕΠΟ. Θα πρέπει να παίζεται ποδόσφαιρο και όχι μπουνιές.

Στο ημίχρονο χτυπούσαν τις πόρτες στα αποδυτήρια φωνάζοντας μ****α θα χάσετε. Υπήρχε τρομοκρατία. Όχι ξύλο, αλλά πολύ φασαρία, αλλά για να υπάρχει φόβος και να χάσουμε. Όλα αυτά ξεκίνησαν από τον κ. Σπυρόπουλο. Οι παίκτες είχαν μαζευτεί στην φυσούνα και δεν έμπαιναν στα αποδυτήρια. Έλεγε ελάτε μέσα και μόλις οι ποδοσφαιριστές μπήκαν στα αποδυτήρια, οι μπράβοι άρχισαν να χτυπούν. Δεν είναι κάτι από την φαντασία μας, ούτε διογκώνω την κατάσταση. Είναι όπως σας τα περιγράφω. Δέχθηκα τσίπουρο στο πρόσωπο και έκανα δέκα λεπτά να ανοίξω τα μάτια
μου.

Έχουν συμβεί ανάλογα περιστατικά, όπως στο γήπεδο της Προοδευτικής, όμως να σε χτυπούν οι μπράβοι στα αποδυτήρια ήταν κάτι υπερβολικό. Έχουμε περάσει και από το γήπεδο του Φωστήρα, Θα υπάρξουν εντάσεις αλλά μέχρι ένα σημείο. Δεν έχουμε κάποια άλλη επικοινωνία με τον Πανιώνιο μετά από αυτά τα γεγονότα.

Αυτά που έγιναν, παραθέσαμε και ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του. Δεν δέχομαι καμιά κουβέντα από αυτούς. Τα δικά μας παιδιά είναι από 15 μέχρι 25 ετών και βίωσαν αυτή την κατάσταση. Είμαι πολύ στενοχωρημένος με αυτό το σκηνικό. Εμείς δεν πρόκειται να κάνουμε ποτέ κάτι αντίστοιχο. Κρίμα να αμαυρώνεται το όνομα του συλλόγου».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X