Καλά το πάει ο Μπαλτάκος - «Καλό θα ήταν να τα έχω βρει με τον Μαρινάκη, αλλά δεν ισχύει»

Καλά το πάει ο Μπαλτάκος - «Καλό θα ήταν να τα έχω βρει με τον Μαρινάκη, αλλά δεν ισχύει»
Photo Credits: INTIME

Στα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών περί αποκατάστασης των σχέσεων του με Μαρινάκη απάντησε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών περί αποκατάστασης των σχέσεων του με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού και της Super League Βαγγέλη Μαρινάκη απάντησε στην εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ ο Τάκης Μπαλτάκος.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, λοιπόν, διέψευσε στην Εκτελεστική Επιτροπή της ομοσπονδίας το εν λόγω σενάριο.

«Γράφτηκε ότι τα βρήκα με τον Μαρινάκη. Και έτσι να ήταν, που δεν είναι έτσι και το διαψεύδω, και τι έγινε; Καλά θα κάνω αν τα είχα βρει!», είπε αρχικά ο Μπαλτάκος.

«Ο Μητσοτάκης δεν έγινε πρωθυπουργός για το 39% που τον ψήφισε. Έγινε για όλους τους Έλληνες. Έτσι και εγώ είμαι πρόεδρος για όλες τις ομάδες», συμπλήρωσε.

«Τι σημασία έχει ποιοι με στήριξαν στις εκλογές; Τα βρήκα, λέει, με τον Μαρινάκη. Επαναλαμβάνω, δεν ισχύει! Αλλά και να ίσχυε, τι έχει ο Μαρινάκης για να μην τα βρω μαζί του;», ανέφερε ακόμη ο πρόεδρος της ΕΠΟ.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X