Χαμόγελα στην ΑΕΚ: Έβγαλε μέρος της προπόνησης και επιστρέφει σταδιακά ο Ελίασον!

Χαμόγελα στην ΑΕΚ: Έβγαλε μέρος της προπόνησης και επιστρέφει σταδιακά ο Ελίασον!
Photo Credits: INTIME

Έβγαλε μέρος της σημερινής προπόνησης της ΑΕΚ ο Νίκλας Ελίασον και σκόρπισε χαμόγελα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα και υπάρχουν ευχάριστα νέα από τον Νίκλας Ελίασον.

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση στα Σπάτα, μετά την χθεσινή αναμέτρηση της Ένωσης με τον Παναιτωλικό στην «Αγία Σοφιά – OPAP Arena», και την ευρεία νίκη με 4-1.

Ο Νίκλας Ελίασον, επέστρεψε και ακολούθησε μέρος του κανονικού προγράμματος, ενώ το επόμενο διάστημα, θα παίρνει μέρος σε κομμάτια της προπόνησης με τους υπόλοιπους παίκτες. Και πλέον άπαντες περιμένουν πότε θα μπει σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων για να αρχίζει να υπολογίζεται ξανά από το προπονητικό τιμ. Κάτι που αναμένεται από τον Φεβρουάριο.

Στα θετικά για την ΑΕΚ και τον Ματίας Αλμέιδα, ήταν η επιστροφή του Γιώργου Τζαβέλλα, ο οποίος είχε μείνει εκτός λόγω ενός χτυπήματος από την αναμέτρηση κόντρα στην Κηφισιά για το Κύπελλο Ελλάδος. Έτσι, υπολογίζεται για το ματς της Τετάρτης με τον Πανσερραϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X