Η Νέα Φιλαδέλφεια και η ΑΕΚ τίμησαν τον Απόστολο Κόντο (ΦΩΤΟ)

Η Νέα Φιλαδέλφεια και η ΑΕΚ τίμησαν τον Απόστολο Κόντο (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Παρουσία των Δημήτρη Μελισσανίδη και Αλέξη Αλεξίου από πλευράς ΑΕΚ πραγματοποιήθηκε χθες η εκδήλωση προς τιμήν του Απόστολου Κόντου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε μια όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό που φέρει το όνομα του, ο Δήμος Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας τίμησε χθες τον Απόστολο Κόντο.

Όλη η πόλη ήταν εκεί για να τιμήσει τον παλαίμαχο μπασκετμπολίστα που φόρεσε στο παρελθόν και την φανέλα της ΑΕΚ. Το παρόν έδωσε ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης αλλά και ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου.

Στην ομιλία του ο Απόστολος Κόντος εμφανώς συγκινημένος, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Γ. Βούρο και το Δημοτικό συμβούλιο για την ομόφωνη απόφαση για την ονοματοδοσία του κλειστού Γυμναστηρίου της Νέας Φιλαδέλφειας. Τιμητικές πλακέτες απένειμαν στον κ. Κόντο, τόσο ο Δήμαρχος όσο και ο Πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου.

Πρώτος μίλησε ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων: «Σήμερα είναι μία ιδιαίτερη και σημαντική ημέρα για τον Δήμο της Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας. Μία ιδιαίτερη και σημαντική μέρα για την τοπική μας κοινωνία, για όλους εμάς που μεγαλώσαμε, που περπατάμε στους δρόμους αυτής της όμορφης πόλης, που έχουμε την τιμή να την υπηρετούμε.  Με ξεχωριστή λοιπόν χαρά σας καλωσορίζω στην τελετή βράβευσης που διοργανώνει σήμερα ο Δήμος μας, προς τιμήν ενός μεγάλου. Προς τιμήν του συμπολίτη μας Απόστολου Κόντου. Ενός ανθρώπου που πραγματοποίησε το όνειρό του αγωνιζόμενος στις δύο κορυφαίες ομάδες του Ελληνικού Αθλητισμού, την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό, κατακτώντας τίτλους, διακρίσεις και μετάλλια. Ενός αθλητή που αγωνίστηκε στο κορυφαίο επίπεδο για περίπου 25 χρόνια και όταν ολοκλήρωσε την καριέρα του ως παίκτης, είχε επιτύχει κάτι ονειρώδες, ξεπερνώντας συνολικά τους 15.000 πόντους σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Απόστολος ήταν ευγενής και ποτέ δεν έδωσε δικαιώματα για να σχολιαστεί αρνητικά. Σαν αθλητής διέθετε ένα σπάνιο χάρισμα. Ήταν εκπληκτικός σουτέρ και κακώς όλοι υποστηρίζουν πώς συγκαταλέγεται στους κορυφαίους της Ελλάδας. Ο Απόστολος ανήκει στο πάνθεον των καλύτερων Ευρωπαίων σουτέρ όλων των εποχών και είμαστε τυχεροί όσοι προπονητές συνεργαστήκαμε μαζί του». Αγαπητέ φίλε και συμπολίτη για όλα αυτά και πολλά ακόμη, σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ από καρδιάς.  Σήμερα ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, δεν κάνει κάτι σπουδαίο, κάνει το λιγότερο που θα μπορούσε να πράξει για προσωπικότητες όπως η δική σου.  Το όνομά σου θα είναι πάντα εδώ, για να δείχνει τον δρόμο στους μικρούς αλλά και μεγαλύτερους αθλητές που περνούν την πόρτα αυτού του κλειστού γυμναστηρίου, για να δείχνει την πορεία που πρέπει να ακολουθήσουν. Πορευόμενοι στην ζωή τους, την αθλητική αλλά και την οικογενειακή, στο μονοπάτι της εντιμότητας, αλλά και της σκληρής δουλειάς, στον δρόμο της ταπεινοφροσύνης, αλλά και του μόχθου.  Σε ευχαριστούμε για όσα έχεις κάνει,  όχι μόνο εντός των τεσσάρων γραμμών,  αλλά και για τον τρόπο που έχεις υπηρετήσει επί δεκαετίες την πόλη μας και τους πολίτες της. Σε ευχαριστούμε για όλα».

Οι παρουσίες στη χθεσινή εκδήλωση

Τον Απόστολο Κόντο τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της ΑΕΚ Δημήτρης Μελισσανίδης, ο π. Πρόεδρος του Παναθηναϊκού Γιώργος Βαρδινογιάννης. Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου. Ο Πρόεδρος του ερ. Παναθηναϊκού κ. Μαλακατές, Οι βουλευτές της ΝΔ Διονύσης Χατζηδάκης, Γιώργος Κουμουτσάκος και Θοδωρής Ρουσόπουλος. Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Κουρουπλής, Ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος οι π. Υπουργοί Μ. Αποστολάκη,  Φ. Κουβέλης, Ε. Κουντουρά Οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Γιάννης Σγούρος, Σοφία Αλυμάρα, Αφροδίτη Αυγερινού. Οι αντιδήμαρχοι Σπύρος Μπερδέσης, Θάνος Λέκκας, Σωτήρης Κωσκολέτος, Κώστας Μπίγαλης. Ο πρόεδρος της Κοινότητας Νέας Χαλκηδόνας και Υπεύθυνος Πολιτισμού, Ηλίας Γκρίντζαλης. Οι Δημοτικοί σύμβουλοι Χρήστος Κοπελούσος και Δημήτρης Κανταρέλης. πρόεδροι συλλόγων και φορέων της πόλης, παλαίμαχοι καλαθοσφαιριστές και ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού και φυσικά εκατοντάδες συμπολίτες του Απόστολου Κόντου που γέμισαν τους χώρους του κλειστού Γυμναστηρίου. Συντονιστές της εκδήλωσης ήταν ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πάρις Βεντήρης, ο Δημοσιογράφος Βασίλης Σκουντής και η πρόεδρος των Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Ν.Φ Έλλη Καρακούλη. Η όμορφη εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ένα βίντεο αφιέρωμα στην σπουδαία καριέρα του Απόστολου Κόντου.

Δείτε φωτογραφίες από την χθεσινή εκδήλωση:

Η Νέα Φιλαδέλφεια και η ΑΕΚ τίμησαν τον Απόστολο Κόντο (ΦΩΤΟ) Η Νέα Φιλαδέλφεια και η ΑΕΚ τίμησαν τον Απόστολο Κόντο (ΦΩΤΟ) Η Νέα Φιλαδέλφεια και η ΑΕΚ τίμησαν τον Απόστολο Κόντο (ΦΩΤΟ) Η Νέα Φιλαδέλφεια και η ΑΕΚ τίμησαν τον Απόστολο Κόντο (ΦΩΤΟ) Η Νέα Φιλαδέλφεια και η ΑΕΚ τίμησαν τον Απόστολο Κόντο (ΦΩΤΟ)

Η Νέα Φιλαδέλφεια και η ΑΕΚ τίμησαν τον Απόστολο Κόντο (ΦΩΤΟ) Η Νέα Φιλαδέλφεια και η ΑΕΚ τίμησαν τον Απόστολο Κόντο (ΦΩΤΟ) Η Νέα Φιλαδέλφεια και η ΑΕΚ τίμησαν τον Απόστολο Κόντο (ΦΩΤΟ)

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X