Σπάει τα... κοντέρ η ΑΕΚ - Το εξωπραγματικό ρεκόρ κόντρα στον Παναιτωλικό (ΦΩΤΟ)

Σπάει τα... κοντέρ η ΑΕΚ - Το εξωπραγματικό ρεκόρ κόντρα στον Παναιτωλικό (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ σπάει τα... κοντέρ τη φετινή σεζόν κάνοντας εξωπραγματικό ρεκόρ σε ενέργειες με την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ συνδύασε την ευρεία νίκη που πέτυχε κόντρα στον Παναιτωλικό με μια εξωπραγματική επίδοση, καθώς ποδοπάτησε την περιοχή του Γιάννη Ανέστη περισσότερο από κάθε άλλη ομάδα από το καλοκαίρι του 2019.

ΑΕΚ: Το εξωπραγματικό ρεκόρ της Ένωσης απέναντι στον Παναιτωλικό
Τα Expected Goals του αγώνα SPORT24

Οι κιτρινόμαυροι ήταν εντυπωσιακοί και δεν άφησαν το πόδι από το γκάζι καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς. Αυτό τους οδήγησε σε επιδόσεις ρεκόρ.

Ποδοπάτησε την αντίπαλη περιοχή με ιστορική επίδοση

Οι παίκτες του Ματίας Αλμέιδα είχαν 54 ενέργειες με την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή. Επίδοση που αποτελεί ρεκόρ στη Super League από το καλοκαίρι του 2019, όταν κι άρχισε η Opta να καλύπτει το ελληνικό πρωτάθλημα..

Η μοναδική ομάδα που έχει καταφέρει να έχει 50+ ενέργειες στην αντίπαλη περιοχή, ήταν ο Παναθηναϊκός στην 16η αγωνιστική. Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς είχε 52 ενέργειες απέναντι στον ΟΦΗ, όμως πρέπει να υπολογιστεί το γεγονός πως οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο από το 8ο λεπτό και οι πράσινοι πίεζαν για γκολ μέχρι το φινάλε του ματς.

Η ΑΕΚ βρήκε το πρώτο γκολ στο 13ο λεπτό, δεν βρέθηκε ποτέ στο να κυνηγάει το σκορ, αλλά δεν σταμάτησε να πιέζει τον Ανέστη μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα της λήξης, με αποτέλεσμα να είναι η μοναδική ομάδα που έχει πάνω από 50 ενέργειες στην αντίπαλη περιοχή σε “κατάσταση” 11 εναντίον 11.

Να σημειωθεί ότι από τις 54 ενέργειες, έγιναν 17 τελικές προσπάθειες εντός περιοχής (από τις 25 που επιχείρησε συνολικά η ΑΕΚ) και μέσα από την περιοχή σημείωσε τα τρία από τα τέσσερα γκολ που πέτυχε.

Συνηθισμένη στο να κάνει… περίπατο στην αντίπαλη περιοχή

Αυτή η “παράσταση” της ΑΕΚ δεν αποτελεί εξαίρεση για την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, αλλά μια ακόμα εξαιρετική εμφάνιση που συνδυάζεται με βομβαρδισμό ενέργειων στην αντίπαλη περιοχή, τελικών προσπαθειών και φυσικά γκολ (που είναι και η ουσία του παιχνιδιού).

Η Ένωση έχει κατά μέσο όρο φέτος 30.2 ενέργειες στην περιοχή του αντιπάλου. Η κυριαρχία της είναι τόσο μεγάλη στη συγκεκριμένη στατιστική, καθώς καμία από τις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος δεν έχει μέσο όρο πάνω από 25 ενέργειες στην αντίπαλη περιοχή.

Πηγή: Sport24.gr

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X