Μπαρτσελόνα: Πρόταση στην Ίντερ για ανταλλαγή Κεσί - Μπρόζοβιτς

Μπαρτσελόνα: Πρόταση στην Ίντερ για ανταλλαγή Κεσί - Μπρόζοβιτς
Photo Credits: INTIME

Δεν έπεισε στην Μπαρτσελόνα ο Φρανκ Κεσί

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κίνηση-έκπληξη επιχειρεί η Μπαρτσελόνα, η οποία φέρεται να έχει βάλει στο «μάτι» τον Μαρσέλο Μπρόζοβιτς από την Ίντερ και να είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει σε αντάλλαγμα τον Φρανκ Κεσί, μεταγραφικό της απόκτημα από το περασμένο καλοκαίρι!

Σύμφωνα με το σενάριο που κυκλοφόρησε αρχικά από ισπανικά ΜΜΕ και επιβεβαίωσε ο Ιταλός ρεπόρτερ Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, οι Νερατζούρι έλαβαν πρόταση από τους Μπλαουγκράνα για ανταλλαγή των δύο χαφ, μια πρόταση πάντως που παραμένει σε αρκετά πρώιμο στάδιο καθώς ούτε η Ίντερ, ούτε οι εν λόγω ποδοσφαιριστές έχουν ξεκαθαρίσει τις προθέσεις τους για το deal.

Ο 31χρονος Κροάτης διεθνής, ο οποίος ανανέωσε με τους Μιλανέζους τον περασμένο Μάρτιο ως το 2026, ταλαιπωρείται με τραυματισμό στην κνήμη μετά το πέρας του Μουντιάλ, ενώ έχασε κι ένα μέρος του πρώτου μισού της σεζόν λόγω μυϊκού προβλήματος στο γόνατο, μετρώντας μόλις 10 συμμετοχές στη Serie A.

Από την άλλη, ο Ιβοριανός πρώην μέσος της συμπολίτισσας της Ίντερ, Μίλαν, δεν έχει βρει ρόλο και θέση στα βασικά πλάνα του Τσάβι και έχει περιοριστεί σε οκτώ συμμετοχές στη La Liga, παίζοντας και στα έξι παιχνίδια των ομίλων του Champions League.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X