Μπενφίκα: Δικός της ο Σγιέλντερουπ μετά από το άκυρο στην Λίβερπουλ

Μπενφίκα: Δικός της ο Σγιέλντερουπ μετά από το άκυρο στην Λίβερπουλ
Photo Credits: INTIME

Η Μπενφίκα ολοκλήρωσε μια σπουδαία μεταγραφή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συμπαίκτης του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στην Μπενφίκα θα είναι από εδώ και στο εξής ο Αντρέας Σγιέλντερουπ, ένας από τους πιο υποσχομένους παίκτες του Νορβηγικού ποδοσφαίρου.

Για τον 18χρονο είχε ενδιαφερθεί έντονα και η Λίβερπουλ, η οποία όμως φαίνεται να έλαβε αρνητική απάντηση από τον ίδιο τον παίκτη στην πρόταση που του κατέθεσε.

Ο νεαρός είναι προϊόν των ακαδημιών της Μπόντο Γκλιμτ, ενώ μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη Νόρτζελαντ της Δανίας, στην οποία οι Αετοί της Λισαβόνας κατέβαλαν 10 εκατομμύρια ευρώ για την αγορά του.

Ο Σγιέλντερουπ αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια σε κάθε μια από τις τρεις θέσεις της επίθεσης και για πολλούς αποτελεί ένα από τα ανερχόμενα αστέρια της Νορβηγίας, ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να συνθέσει μια «φονική» τριπλέτα στην εθνική ομάδα της χώρας του, στο πλάι των Χάαλαντ και Έντεγκαρντ.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X