Οι Ιταλοί «χρίζουν» φαβορί την Ουράβα Ρεντ Ντάιαμοντς για τον Γιακουμάκη

Οι Ιταλοί «χρίζουν» φαβορί την Ουράβα Ρεντ Ντάιαμοντς για τον Γιακουμάκη
Photo Credits: INTIME

Οι Ιταλοί «χρίζουν» την Ουράβα Ρεντ Ντάιαμοντς φαβορί για τον Γιακουμάκη παρά την κίνηση της Σαμπντόρια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Ιταλία μεταδίδουν πως παρά την κίνηση της Σαμπντόρια για την απόκτηση του Γιώργου Γιακουμάκη η ιαπωνική ομάδα είναι πιο κοντά στον διεθνή Ελληνα επιθετικό.

Ενα «γαϊτανάκι ενδιαφερόμενων» έχει στηθεί γύρω από τον Γιώργο Γιακουμάκη, καθώς τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν ντεμαράζ δημοσιευμάτων που αφορούν την επόμενη ημέρα του Ελληνα φορ. Τον οποίο… άπαντες «βλέπουν» εκτός Σέλτικ και οι τρεις ομάδες που έχουν κινηθεί πιο «δυνατά» για εκείνον φαίνεται πως είναι, κατά χρονική σειρά, η Ουράβα Ρεντ Ντάιαμοντς, η Σαμπντόρια και εσχάτως η Μπορντό.

Η πρώτη φαίνεται πως έχει καταθέσει τη μεγαλύτερη πρόταση που υπολογίζεται στα επτά εκατομμύρια ευρώ και μπορεί πρόσφατα να «έπαιξε» δυνατά πως το πιο πιθανό είναι να συνεχίσει στο club της Serie A, εσχάτως στην Ιταλία κάνουν λόγο για «ιαπωνικό προβάδισμα».

Οπως μετέδωσαν ορισμένα εκεί ΜΜΕ και αναπαράγουν στη Σκωτία «το πεπρωμένο του Γιακουμάκη είναι η Απω Ανατολή, αφού η Σέλτικ διαπραγματεύεται με την Ουράβα το ύψος της μεταγραφής του».

Αυτόματα χρίζουν τους «σαμουράι» ως «φαβορί» για την απόκτηση του διεθνή φορ.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X