Νιούκαστλ: Συμβόλαιο που «ζαλίζει» προσφέρει στον Μουκοκό

Νιούκαστλ: Συμβόλαιο που «ζαλίζει» προσφέρει στον Μουκοκό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Νιούκαστλ είναι αποφασισμένη να αποκτήσει τον 18χρονο επιθετικό της Ντόρτμουντ, Γιουσούφα Μουκοκό, προσφέροντάς του μυθικό συμβόλαιο.

Ο νεαρός επιθετικός έχει μπει στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του με την Ντόρτμουντ και πλέον μπορεί να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Για τον Μουκοκό υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και από την Τσέλσι, ωστόσο η Νιουκάστλ προσφέρει έναν εντυπωσιακό, για την ηλικία του 18χρονου επιθετικού, συμβόλαιο που αλλάζει τα δεδομένα.

Σύμφωνα με την «Evening Standard» οι ιθύνοντες της Νιούκαστλ «χρυσώνουν» τον Μουκοκό, προσφέροντας του συμβόλαιο που θα του αποφέρει 150 χιλιάδες λίρες την εβδομάδα!

Ο Μουκοκό που έχει σκοράρει έξι γκολ σε 22 εμφανίσεις με την Ντόρμουντ την φετινή σεζόν, έχει δεχθεί πρόταση ανανέωσης από τους Βεστφαλούς, όμως η πρόταση που του κατέθεσε η Νιούκαστλ, αλλάζει τα δεδομένα.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X