Μέσι: Δεν κάνει πάρτι στο «Parc des Princes» η Παρί στην επιστροφή του μετά το Μουντιάλ

Μέσι: Δεν κάνει πάρτι στο «Parc des Princes» η Παρί στην επιστροφή του μετά το Μουντιάλ
Photo Credits: INTIME

Σύμφωνα με την Parisien, η Παρί Σεν Ζερμέν έχει αποφασίσει να μην προβεί σε κάποια γιορτή προς τιμήν του Μέσι για την κατάκτηση του Μουντιάλ.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα με την Parisien, η Παρί Σεν Ζερμέν έχει αποφασίσει να μην προβεί σε κάποια γιορτή προς τιμήν του Μέσι για την κατάκτηση του Μουντιάλ, στην επιστροφή του Αργεντίνου στο «Parc des Princes».

Τον τελευταίο καιρό, εύλογη ήταν η απορία σχετικά με το πώς θα υποδεχόταν τον Λιονέλ Μέσι το κοινό του «Parc des Princes», μετά τη νίκη της Αργεντινής απέναντι στη Γαλλία και την κατάκτηση του Μουντιάλ. Σύμφωνα με τη γαλλική Parisien πάντως, η Παρί Σεν Ζερμέν έχει αποφασίσει να μην οργανώσει κάποια ειδική τελετή προς τιμήν του σταρ της.

Φαίνεται λοιπόν, πως ο σύλλογος θεωρεί ικανοποιητική την υποδοχή του 34χρονου από τους συμπαίκτες, ενώ ταυτόχρονα θεωρεί πως έχει περάσει πολύς καιρός από τον τελικό, στον οποίο φυσικά η Γαλλία πικράθηκε.

Έτσι, δεν αναμένεται κάτι το ξεχωριστό στην επιστροφή του Μέσι στην έδρα της ομάδας για το επερχόμενο παιχνίδι απέναντι στην Ανζέ (11/01-22:00).

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X