Αντσελότι: «Αισθανόμαστε τον αντίκτυπο του Μουντιάλ - Πρέπει να δούμε πως θα αντιδράσει η ομάδα»

Στέλνουν τον Αντσελότι στον πάγκο της Μπόκα Τζούνιορς!
Photo Credits: INTIME

Συνεχίζεται η δουλειά στην Ρεάλ υπό τις οδηγίες του Αντσελότι μετά την παύση του Μουντιάλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ρεάλ Μαδρίτης εξακολουθεί να αγωνίζεται για να επιστρέψει στην κορυφαία φυσική κατάσταση μετά την παύση της εγχώριας σεζόν για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 στο Κατάρ, δήλωσε σήμερα ο Κάρλο Αντσελότι.

Ο Ιταλός προπονητής προετοιμάζει την ομάδα του για τον αυριανό (11/1) ημιτελικό του ισπανικού Σούπερ Καπ εναντίον της Βαλένθια στη Σαουδική Αραβία, αλλά πρέπει να «ξεσηκώσει» τους παίκτες του μετά την ήττα 2-1 από τη Βιγιαρεάλ στη LaLiga το Σάββατο.

«Ήταν προβλεπόμενο ότι οι παίκτες δεν θα ήταν στην κορυφαία φόρμα αυτή τη στιγμή, ωστόσο βλέπουμε θετικά σημάδια στις προπονήσεις» είπε ο Αντσελότι σε συνέντευξη Τύπου στο Ριάντ.

«Έμεινα έκπληκτος στη Βιγιαρεάλ. Πρέπει να αρχίσουμε να κάνουμε τα πράγματα καλά ξανά, δεν λέω δουλειά, γιατί δεν έχουμε χρόνο να δουλέψουμε. Αυτή η ομάδα ξέρει πώς να αμύνεται πολύ καλά, μπροστά έχουμε την απαραίτητη ποιότητα, αλλά πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη σταθερότητα», πρόσθεσε.

«Η αμυντική πτυχή δεν είναι ποιότητα, αλλά νοοτροπία και θυσία», είπε ο Αντσελότι. «Έχουμε συνηθίσει να έχουμε ένα συμπαγές μπλοκ. Είμαι πεπεισμένος ότι θα το ξαναδούμε σύντομα. Σίγουρα, είμαστε πληγωμένοι για αυτό που συνέβη στη Βιγιαρεάλ, αλλά πρέπει να δούμε πώς θα αντιδράσει η ομάδα.», συμπλήρωσε

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X