ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Η κριτική των 14 κιτρινόμαυρων

Εικόνες από το ντέρμπι ΑΕΚ - Παναθηναϊκός
Photo Credits: INTIME

Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ που έπαιξαν στο ντέρμπι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ήταν απόλυτη κυρίαρχος στο ντέρμπι και κέρδισε πεντακάθαρα με 1-0. Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 14 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν στο ματς με τον ΠΑΟ.

Γιώργος Αθανασιάδης: Έκανε μια τρομερή απόκρουση στο πλασέ του Μπερνάρντ από το ύψος περίπου του πέναλτι στο δεύτερο ημίχρονο. Και αν εκεί γινόταν το 0-1, μπορεί να βλέπαμε διαφορετικό ματς. Όμως στην φάση του Ιωαννίδη στις καθυστερήσεις κάνει  κακή εκτίμηση της φάσης και βρέθηκε εκτεθειμένος. Παρόλα αυτά, δεν βγαίνει με φόρα να ανατρέψει τον Ιωαννίδη, αλλά του κλείνει το οπτικό πεδίο.

Τζιμπρίλ Σιντιμπέ: Εξαιρετικό παιχνίδι από τον Γάλλο ακραίο μπακ. Απολύτως συνεπής στα ανασταλτικά του καθήκοντα, με δυνάμεις και με πολύ σωστή διαχείριση όλων των φάσεων και με την μπάλα στα πόδια του και χωρίς την μπάλα. Βοήθησε πολύ με τον τρόπο που επέλεγε να κινηθεί στα ανεβάσματά του.

Ντομαγκόι Βίντα: Ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός δεν ξεκίνησε πολύ καλά και έκανε ένα φτηνό λάθος. Στη συνέχεια όμως ανέβασε την απόδοση του πολύ και κέρδισε τις περισσότερες μονομαχίες από τον Σπόραρ. Και μάλιστα με πειστικό τρόπο. Παρόλα αυτά έκανε και αυτός κακή εκτίμηση της φάσης με το δοκάρι του Ιωαννίδη στις καθυστερήσεις.

Αρολντ Μουκουντί: Τρομερό παιχνίδι από τον Καμερουνέζο κεντρικό αμυντικό. «Κατάπιε» όλους τους αντιπάλους του, έβγαινε πρώτος πάνω στην μπάλα και ήταν σχεδόν αψεγάδιαστος σ’ όλες τις φάσεις τις οποίες διαχειρίστηκε, με καθαρό μυαλό αλλά και με τεράστιο δυναμισμό.

Εχσάν Χατζισαφί: Καλό ματς και από τον Ιρανό ακραίο μπακ. Είχε να αντιμετωπίσει από την πλευρά του τον Παλάσιος, που είναι ο πιο γρήγορος και ο πιο τεχνίτης παίκτης του Παναθηναϊκού. Το έκανε πολύ πειστικά, ακόμα και σε φορές που έχασε την πρώτη μονομαχία, επέστρεψε και πήρε την δεύτερη.

Γενς Γιόνσον: Πολύ καλό παιχνίδι από τον Δανό μέσο. Έκανε πολλά χιλιόμετρα στην μεσαία γραμμή, κάλυψε πολλούς χώρους, έκλεψε μπάλες. Ενώ όταν ο ίδιος είχε την μπάλα στα πόδια του, τις περισσότερες φορές και με ελάχιστες εξαιρέσεις, έκανε εξαιρετικές επιλογές.

Νταμιάν Σιμάνσκι: Ο κορυφαίος του γηπέδου. Έκανε ματσάρα ο Πολωνός χαφ. Ήταν παντού, έκανε τα πάντα και στην ανασταλτική λειτουργία της ΑΕΚ αλλά ακόμα και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Εντυπωσιακό ματς από τον Σιμάνσκι, που ανάγκασε τον Γιοβάνοβιτς να προσθέσει παίκτη στην μεσαία γραμμή. Αλλά τους κατάπιε όλους, χωρίς κανένα πρόβλημα και ήταν ακούραστος.

Ορμπελίν Πινέδα: Σ’ ολόκληρο το παιχνίδι ήταν πολύ κομβικός για την επιθετική λειτουργία της ΑΕΚ. Είχε καλές επιλογές με την μπάλα στα πόδια του, αλλά του είχε λείψει η τελική προσπάθεια. Μέχρι και το 68ο λεπτό που πέρασε την μπάλα από το κεφάλι της βελόνας και την έστειλε στα δίχτυα. Ήταν όμως συνολικά πολύ επιδραστικός στο παιχνίδι της ΑΕΚ.

Σέρχιο Αραούχο: Μια τρομερή ασίστ στο γκολ που πέτυχε ο Πινέδα. Ένα ασταμάτητο πρέσινγκ πάνω στους αντιπάλους. Κλεψίματα, σωστές επιλογές και δυο εκτελέσεις που η μια στο πρώτο ημίχρονο κόντραρε πάνω σε κορμιά και η δεύτερη ήταν μια αδύναμη κεφαλιά. Αλλά γενικώς έκανε εξαιρετικό ματς ο αρχηγός της ΑΕΚ.

Λιβάι Γκαρσία: Έχασε την ευκαιρία να σκοράρει στις καθυστερήσεις καθώς αστόχησε στο πέναλτι. Όμως καθ’ όλη την διάρκεια του ματς και κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, ταλαιπώρησε πολύ την άμυνα του Παναθηναϊκού, η οποία από ένα σημείο και μετά, τον σταματούσε μόνο με φάουλ. Υπήρχαν πάντως κάποιες ενέργειες στις οποίες θα μπορούσε να περιμένει στήριγμα, αντί να επιχειρήσει να τις τελειώσει μόνος του.

Νορντίν Άμραμπατ: Παρόλο που ο Μαροκινός είχε τεράστια διάθεση, παρόλο που είχε συμμετοχή στο παιχνίδι της ομάδας καθώς ζητούσε και έπαιρνε μπάλας στα πόδια του, δεν είχε σωστές επιλογές. Και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, από ένα σημείο και μετά, ήταν οι επιλογές που καθυστερούσαν και χάλαγαν τις επιθέσεις της ΑΕΚ.

Στίβεν Τσούμπερ 5: Μπήκε όταν η ΑΕΚ είχε πάρει προβάδισμα στο σκορ, για να βοηθήσει και στο κράτημα της μπάλας, αλλά και στα τρεξίματα και στην ενέργεια. Το δεύτερο προσπάθησε να το κάνει, στο δεύτερο όμως απέτυχε οικτρά διότι είχε πολύ κακές επιλογές.

Πάολο Φερνάντες: Μπήκε προς τις καθυστερήσεις, αλλά έκανε.. όργια. Ειδικά στην φάση που κερδίζει το πέναλτι, με την ντρίμπλα που κάνει στον αντίπαλο του, έδειξε και την ποιότητα και τον χαρακτήρα του και τα… κότσια του.

Σίμος Μήτογλου: Στο φινάλε των καθυστερήσεων, για να καθαρίσει είτε ψηλά, είτε χαμηλά, οποιαδήποτε μπαλιά θα έφτανε προς την περιοχή της

 

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X