Με απαράδεκτη νοοτροπία και άμυνα παιδική χαρά, η ΑΕΚ συνετρίβη (111-71) από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ

Με απαράδεκτη νοοτροπία και άμυνα παιδική χαρά, η ΑΕΚ συνετρίβη (111-71) από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ
Photo Credits: INTIME

Δίχως ένταση, χωρίς πάθος και με χαλαρή προσέγγιση, η ΑΕΚ ήταν σα να μην κατέβηκε στο Φάληρο και γνώρισε βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό

Απαράδεκτη εμφάνιση από την ΑΕΚ στο ΣΕΦ και βαριά ήττα με 111-71 από τον Ολυμπιακό.

Η ΑΕΚ δείχνοντας μια απαράδεκτη εικόνα διαλύθηκε από τον Ολυμπιακό (111-71) δείχνοντας σοβαρά θέματα νοοτροπίας. Προφανώς όλοι γνωρίζουν την διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων και κανείς δεν ζητούσε την νίκη αλλά να παλέψουν όσο μπορούν τον αγώνα. Η Ένωση εμφανίστηκε στο γήπεδο σαν να είχε χάσει πριν τον αγώνα, ήταν απαράδεκτα αδιάφορη στην άμυνα, αφήνοντας τους ερυθρολεύκους να σκοράρουν 21/32 τρίποντα, τα πιο πολλά ελεύθερα χωρίς να υπάρχει παίκτης κοντά τους στα δύο μέτρα. Μια ντροπιαστική εμφάνιση που αποτελεί καμπανάκι για την Τρίτη και την αναμέτρηση με την Τόφας.

Το ματς

Η ΑΕΚ ξεκίνησε με τους Φλιώνη, Φρέιζιερ, Πετρόπουλο, ΜακΓκρίφ και Μίτσελ, ενώ ο Ολυμπιακός με τους Γουόκαπ, Κάνααν, Παπανικολάου, Βεζένκοφ και Φαλ. Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε τον αγώνα ορεξάτος χτυπώντας στο τρανζίσιον με 2 τρίποντα του Κάαναν  και γκολ φάουλ του Φαλ με την ΑΕΚ να σκοράρει με τον Μίτσελ (17-9). Σερί 7-0 της Ένωση με τρίποντο του Φρέιζιερ και επιστροφή στο σκορ (17-16). Οι 2 ομάδες ήταν πολύ κακές στην άμυνα και σε καλή μέρα στην επίθεση με την Ένωση να ακολουθεί τον Ολυμπιακό με πολλά τρίποντα από την περιφέρεια (31-27).

Ο Ολυμπιακός με ένα 10-4 σερί στην 2η περίοδο ξέφυγε για πρώτη φορά με 10 (41-31). Η ΑΕΚ δεν μπορούσε να σταματήσει αμυντικά τους Πειραιώτες που σκόραραν με μεγάλη ευκολία (52-37) έχοντας τον Σλούκα να εκτελεί αμαρκάριστος από τα 6.75. Πολύ κακή τρανζίσιον άμυνα από την Ένωση που άφηνε εντελώς ανενόχλητους τους παίκτες του Ολυμπιακού από την περιφέρεια, έχοντας ευστοχήσει σε 2 δεκάλεπτα, σε 12/19 τρίποντα (60-38).

Ο Ολυμπιακός συνέχισε από εκεί που έμεινε στο πρώτο ημίχρονο κάνοντας ό,τι θέλει στο παρκέ με τους ψηλούς να τροφοδοτούνται και να σκοράρουν εύκολα (71-45), ενώ και ο Κάνααν ζεστάθηκε από την περιφέρεια. Η ΑΕΚ συνέχισε να έχει απαράδεκτη νοοτροπία στην άμυνα δεν κυνηγούσε καν να μαρκάρει τα ελεύθερα τρίποντα με τους παίκτες του Ολυμπιακού να παίζουν ρολόι με τον Κάνααν να φτάνει τα 6 τρίποντα (83-51). Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε άλλη μια περίοδο που σκόραρε 28 πόντους με την ΑΕΚ απλά να κοιτάει στην άμυνα δείχνοντας να έχει παρατήσει το παιχνίδι (88-58).

Ο Κάνααν πέτυχε το 8ο του τρίποντο και να συνεχίζει να διαλύει την άμυνα της ΑΕΚ, ενώ το παιχνίδι στην τελευταία περίοδο είχα πάρει διαδικαστικό χαρακτήρα με την διαφορά να έχει ξεφύγει (97-64). Ο Μίτσελ προσπάθησε να μαζέψει λίγο την διαφορά στο τέλος με την ΑΕΚ να ρίχνει την διαφορά στο τέλος του αγώνα (111-71).

Ολυμπιακός-ΑΕΚ: 111-71

Δεκάλεπτα: 31-27, 60-38, 88-58,

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Γουόκαπ 3, Κάνααν 24, Παπανικολάου8, Βεζένκοφ 15, Φαλ 5, Λούντζης 14, Λαρεντζάκης 17, Πάπας 5, Σλούκας 11, Μπόλομποι 4, Πίτερς 4, Μπλακ 1.

ΑΕΚ (Καντζούρης): Φρέιζιερ 15, Πετρόπουλος 3, Ξανθόπουλος 2, Φλιώνης 4, ΜακΓκρίφ 6, Μάντσεν 4, Παπαδάκης 9, Γουίλιαμς 10, Μίτσελ 18, Μητρέλος, Μαυροειδής.

 

Θυμηθείτε πώς μετέδωσε το ματς το enwsi.gr

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X