«Κοιτάζει» Γιακουμάκη η Ουράβα Ρεντ Ντάιαμοντς από την Ιαπωνία

«Κοιτάζει» Γιακουμάκη η Ουράβα Ρεντ Ντάιαμοντς από την Ιαπωνία
Photo Credits: INTIME

Ενδιαφέρον και από την Ιαπωνία για Γιακουμάκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την απόκτηση του Γιώργου Γιακουμάκη φαίνεται πως εξετάζει η Ουράβα Ρεντ Ντάιαμοντς από την Ιαπωνία.

Σε προχωρημένες επαφές με την Σέλτικ βρίσκεται ο σύλλογος από την Ιαπωνία, για την απόκτηση του πρώην επιθετικού της ΑΕΚ, Γιώργου Γιακουμάκη.

Ο «Γιακούμ» δεν τα βρήκε με τους «καθολικούς» για την ανανέωση του συμβολαίου και βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου. Προ ημερών, υπήρξαν δημοσιεύματα για ενδιαφέρον από ομάδες της Σαουδικής Αραβίας και της Μίντιλαντ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ασία, η Ουράβα Ρεντ Ντάιαμοντς κινείται για την απόκτηση του διεθνή Έλληνα σέντερ φορ και μάλιστα βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τους Κέλτες.

Το κλαμπ που χρηματοδοτείται από την πολυεθνική αυτοκινητοβιομηχανία Mitsubishi φέρεται να είναι πρόθυμο να καλύψει τις υψηλές απαιτήσεις των πρωταθλητών Σκωτίας για τον πρώτο σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος (περίπου 6 εκατομμύρια ευρώ) και να δώσει ένα «ηγεμονικό» συμβόλαιο στον Κρητικό επιθετικό.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X