«Εμφύλιος» στον Παναθηναϊκό! - Ανακοίνωση της θύρας 13 κατά Γιαννακόπουλου, έντονες αποδοκιμασίες παρά τη νίκη επί του Περιστερίου (72-71)

«Εμφύλιος» στον Παναθηναϊκό! - Ανακοίνωση της θύρας 13 κατά Γιαννακόπουλου, έντονες αποδοκιμασίες παρά τη νίκη επί του Περιστερίου (72-71)
Photo Credits: INTIME

«Εμφύλιος» έχει ξεσπάσει στον Παναθηναϊκό με ανακοίνωση της θύρας 13 κατά Γιαννακόπουλου και έντονες αποδοκιμασίες παρά τη νίκη επί του Περιστερίου με 72-71.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νίκη στον πόντο με 72-71 επί του Περιστερίου με γιούχα στον Παναθηναϊκό και σκληρή ανακοίνωση της Θύρας 13 κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Ο Παναθηναϊκός πέταξε διαφορές 20 πόντων, πνίγηκε από το άγχος του κι έχασε και 2 βολές για να αστοχήσει ο Ντένμον σε τραβηγμένο τρίποντο και τελικά οι «πράσινοι» να επικρατούν 72-71 μέσα σε πολύ έντονες αποδοκιμασίες!

Με αυτόν τον τρόπο, ανέβηκαν στο 9-2 στην Basket League, όμως σίγουρα δεν άφησαν θετικά μηνύματα ενόψει της «διαβολοβδομάδας» με Φενέρ και Μακάμπι στο ΟΑΚΑ!

Ο Παναθηναϊκός έλεγχε το ματς με άνεση για 30 λεπτά φτάνοντας μέχρι και στο +22, όμως έπαθε ανεπανάληπτο μπλακ άουτ στην τελευταία περίοδο, δεχόμενος ένα επι μέρους 27-7 που έφερε το Περιστέρι bwin μια ανάσα από τη νίκη!

Κορυφαίος για την ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς ήταν ο Πάρις Λι, που πέτυχε 20 πόντους όμως παραλίγο να αποβέι μοιραίος, όταν στο τέλος έχασε δύο βολές πριν ο Ντένμον αστοχήσει στο σουτ νίκης. 12 πόντους πρόσθεσε ο Νέιτ Γουόλτερς, και από 10 Καλαϊτζάκης και Γκουντάιτις.

Για το Περιστέρι bwin, που έφτασε κοντά σε μία απίστευτη νίκη όμως τελικά έπεσε στο 7-4, σε τρομερό βράδυ ήταν ο Σιλβέν Φρανσίσκο που με 18 πόντους καθοδήγησε την ανατροπή των φιλοξενούμενων, ενώ 14 είχε ο Κασελάκης και 12 με 8 ριμπάουντ ο Αλέξα Ραντάνοφ.

Θύρα 13 κατά Δημήτρη Γιαννακόπουλου

Και αυτά τη στιγμή που ο αγωνιστικός κατήφορος της ομάδας, έφεραν σήμερα την ανακοίνωση των συνδέσμων της Θύρας 13, σε επαρχία, Ευρώπη και Κύπρο, κατά του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Αναλυτικά:

Θέλει προσπάθεια για να καταφέρει κάποιος αυτό που κατάφερες. Αυτό δεν είναι ύβρις, ούτε κριτική. Είναι μια σκληρή πραγματικότητα που βιώνουμε στο πετσί μας ως Παναθηναϊκοί κάθε μέρα. Επειδή όμως όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος, υπάρχουν δεδομένα που ακόμα και οι τυφλοί ή οι πιο άνιωθοι μπορούν και οφείλουν να αναγνωρίσουν. Καταρχάς, στην εποχή σου, γιατί ναι, μιλάμε πια για “εποχή Δημήτρη Γιαννακόπουλου” την οποία πίστεψε μας, δε θα τη θυμάται κανείς όπως θες αλλά παρολαυτά θα μείνει σε όλους αξέχαστη & αυτό μόνο καλό δεν είναι, συνέβησαν πράγματα βγαλμένα από τους χειρότερους εφιάλτες όποιου αγαπά το Τριφύλλι.

Πήρες έναν εξάκις πρωταθλητή Ευρώπης που έκανε τους μ…ς να χάνουν στα μεταξύ μας παιχνίδια από ψυχολογικά, ακόμα και στην κακή μας μέρα και εδώ και χρόνια, σε κάθε νέα μας κατρακύλα, ρίχνεται κάποιος στην πυρά. Όλοι, εκτός από σένα. Έχεις χτίσει για τον εαυτό σου κάποιου είδους αλάθητο, στο οποίο όμως πιστεύεις μόνο εσύ. Τελείωσες μια μνημειώδη κα αξιοζήλευτη κληρονομιά που άφησαν ο Παύλος και ο Θανάσης, μια κληρονομιά που βασίστηκε σε ένα τρίπτυχο – μασίφ: διοίκηση, ομάδα και κόσμος ίσον ένα. Υπήρχε σεβασμός και δέσιμο, τόσο με τον οργανωμένο κόσμο, όσο και με τον απλό φίλαθλο του Παναθηναϊκού. Υπήρχε επίσης πλάνο και πίστωση χρόνου. Δεν ήταν όλα θέμα budget δηλαδή, όπως πολύ εύκολα έχεις κάνει πλήθος ζόμπι να παπαγαλίζει χρόνια τώρα. Και όλο αυτό το ιδανικό σύστημα το τελείωσες με τον πιο εξευτελιστικό τρόπο. Με απειλές, στοχοποιήσεις, ιντερνετικούς διασυρμούς, πούλμαν, ντροπιαστικές απολύσεις πρώην παιχτών – συμβόλων, με όλο το ανάθεμα για άλλη μια κατρακύλα πάνω τους. Πλάνο δεν υπάρχει. Η ομάδα στήνεται και ξεστήνεται κάθε χρόνο, καλοκαίρι και εν μέσω χειμώνα, παραβιάζοντας κάθε μπασκετική λογική.

Αυτά είναι το αποτέλεσμα και η κληρονομιά σου. Και όσο κι αν θέλεις να βγαίνεις διαρκώς απ’το κάδρο των ευθυνών, εμείς θα σε βάζουμε ξανά μέσα. Ο Παναθηναϊκός έχει πιάσει πάτο. Μέχρι τον επόμενο πάτο. Αυτός ο οργανισμός δεν έχει ίχνος υγείας μέσα του και αυτό οφείλεται στη διοίκηση πρώτα και πάνω απ’όλα.

Το πιο τραγικό, αλλά και απελευθερωτικό μαζί, είναι ότι ακόμα και μέσα στο γενικό πληθυσμό που σε αποθέωνε κάποτε, είναι πλέον ελάχιστοι αυτοί που περιμένουν να αλλάξεις και να νιώσεις. Κανείς από μας πάντως δεν περιμένει πια να γίνεις αντάξιος της κληρονομιάς σου. Δεν τρέφουμε πια αυταπάτες πως κάποια πίστωση χρόνου ή ανακωχή θα μπορέσει να βοηθήσει ώστε να ορθοποδήσει κάτι ή ότι θα κάνει καλό στο τμήμα.

Κοίτα λοιπόν να βρεις άμεσα το φάρμακο της γιατρειάς για να αρχίσει να δουλεύει πάλι σωστά το τμήμα. Αν μπορείς, αν θέλεις, αν θέλεις και μπορείς, αν δε θέλεις αλλά μπορείς – καθόλου δε μας απασχολεί – απλά κάνε το. Αλλιώς, κάνε το μόνο τίμιο και αξιοπρεπές αλλά και σωτήριο για το τμήμα. Φρόντισε να δρομολογηθούν με διαφάνεια και ειλικρινείς προθέσεις οι διαδικασίες και ενέργειες που θα βρουν ένα ισχυρό και φερέγγυο αγοραστή. Χωρίς αστερίσκους, χωρίς χρονοτριβές, χωρίς κρυφές ατζέντες και ψέματα γύρω από τις εξελίξεις.

Θύρα 13 Επαρχίας- Ευρώπη -Κύπρος

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X