Παναθηναϊκός: Ορατός ο κίνδυνος τιμωρίας της έδρας του μετά τα γεγονότα στη Λιβαδειά (ΦΩΤΟ)

Παναθηναϊκός: Ορατός ο κίνδυνος τιμωρίας της έδρας του μετά τα γεγονότα στη Λιβαδειά (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Πολύ σοβαρό, ορατό αν θέλετε, κίνδυνο τιμωρίας της Λεωφόρου διατρέχει ο Παναθηναϊκός μετά τα όσα έγιναν την Τρίτη (3/1) στη Λιβαδειά.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ορατός, σοβαρός ο κίνδυνος τιμωρίας της Λεωφόρου για τον Παναθηναϊκό μετά τα όσα έγιναν στη Λιβαδειά, με το «τριφύλλι» να κινδυνεύει με ποινή από δυο εως τέσσερις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, σύμφωνα με το άρθρο 15, παράγραφος 4 β του Πειθαρχικού Κώδικα.

Τα επεισόδια των οπαδών του Παναθηναϊκού με την αστυνομία ξεκίνησαν πριν από το ματς με συνέπεια αυτό να καθυστερήσει για τουλάχιστον 3-4 λεπτά, ενώ υπήρξαν νέα έκτροπα και στο ημίχρονο, όπου η αστυνομία έκανε εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων με αρκετούς οπαδούς του «τριφυλλιού» να εισέρχονται στον αγωνιστικό χώρο.

Έτσι προφανώς εξηγείται και  η προσπάθεια που επιχειρείται από πολλούς γύρω από τον Παναθηναϊκό να ρίξουν την ευθύνη στην ΕΛ.ΑΣ. και να κάνουν λόγο για αναίτια επίθεση, προκειμένου ο Παναθηναϊκός να αποφύγει την τιμωρία.

Αναλυτικά το άρθρο 15, παράγραφος 4 β του Πειθαρχικού Κώδικα που αναφέρεται στην είσοδο οπαδών στον αγωνιστικό χώρο και στα επεισόδια στον εν γένει χώρο του γηπέδου:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X