Προβάδισμα πρόκρισης θέλει η ΑΕΚ απέναντι στην Τόφας απόψε (19:30, LIVE ενημέρωση enwsi.gr)

Προβάδισμα πρόκρισης θέλει η ΑΕΚ απέναντι στην Τόφας απόψε (19:30, LIVE ενημέρωση enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Τόφας στο κλειστό των Άνω Λιοσίων

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Τόφας (CosmoteSport 4) στο άδειο από κόσμο κλειστό των Άνω Λιοσίων, για τον πρώτο αγώνα των play-in. Θυμίζουμε ότι η σειρά κρίνεται στις 2 νίκες, και ο νικητής περνάει στους 16 της διοργάνωσης όπου δημιουργούνται καινούργιοι 4 όμιλοι των τεσσάρων ομάδων.

Η Ένωση θέλει να κάνει το 1-0 σήμερα για να πάρει προβάδισμα και να πάει στην Τουρκία για να τελειώσει την δουλειά. Ακόμα και να μην τα καταφέρει θα έχει το τελευταίο ματς στην έδρα της και πάλι, αφού έχει το πλεονέκτημα ως δεύτερη του Ομίλου της.

Ο Ηλίας Καντζούρης έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του και μετά από μία εβδομάδα καλών προπονήσεων, θέλει η ομάδα του να βγάλει στο παρκέ το καλό της πρόσωπο και να φτάσει στην νίκη. Ο Αιζάϊα Μάιλς θα ενισχύσει κανονικά την ομάδα, όπως και ο Δημήτρης Μαυροειδής που έχει επιστρέψει.

Από την άλλη μεριά, ο Δημήτρης Πρίφτης, είδε τον Έννις να επιστρέφει το Σάββατο στην αγωνιστική δράση και έρχεται με όλα τα του τα όπλα για να σπάσει την έδρα της ΑΕΚ.
Διαιτητές στο αποψινό ματς θα είναι οι Σαβέριο Λανζαρίνι (Ιταλία), Λορέντζο Μπαλντίνι (Ιταλία) και Μάρτινς Κοζλόφσκις (Λετονία).

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X