Η ΑΕΚ διέσυρε τον Ολυμπιακό και του έκανε ποδαρικό μέσα στο «σπίτι» του (VIDEO)

Η ΑΕΚ διέσυρε τον Ολυμπιακό και του έκανε ποδαρικό μέσα στο «σπίτι» του (VIDEO)

Σαν σήμερα το 1996 η Ένωση πραγματοποιώντας επιβλητική εμφάνιση "πάτησε" τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για το Κύπελλο, κερδίζοντας 1-3

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στις 3 Ιανουαρίου 1996, η κατά πολλούς ποιοτικότερη ΑΕΚ της εποχής Μπάγεβιτς, έκανε φύλλο και φτερό τον τυπικά γηπεδούχο Ολυμπιακό και έβαζε υποθήκη πρόκρισης στα προημιτελικά Κυπέλλου με το… λίαν επιεικές 3-1.

Είχαν ελπίδες για πρόκριση οι “ερυθρόλευκοι”. Ελπίδες που… ισοπέδωσε η διαστημική ΑΕΚ της εποχής με το ξεκίνημα του αγώνα. Ένα υπέροχο πάρτι, με τους Μπατίστα και Κωστή να οδηγούν την ΑΕΚ σε νίκη – θρίαμβο μέσα στην έδρα του Ολυμπιακού με 1-3.

Μόλις στο 20′ η ΑΕΚ πήρε το προβάδισμα με τον Μπατίστα και τελείωσε την πρόκριση στο 26′ με τον Κωστή. Στο 47′ ο Μπατίστα έκανε το 0-3 και τότε δράση ανέλαβε ο… διαιτητής. Αποβάλλει τον Μανωλά, θεωρώντας ακούσιο χέρι του, εσκεμμένο αφήνοντας την ΑΕΚ με 10 παίκτες, ενώ δίνεται και ανύπαρκτο πέναλτι στους “ερυθρόλευκους”.

Έτσι έγινε το 1-3 (στο 63′), με την ΑΕΚ να τελειώνει μάλιστα το ματς με 9 παίκτες, έπειτα από αποβολή και του Κωστένογλου. Αυτή την ΑΕΚ όμως δεν μπορούσαν να την κερδίσουν ούτε οι… διαιτητές.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X