AEK: Με το μυαλό στην Τόφας και το 1-0

AEK: Με το μυαλό στην Τόφας και το 1-0
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ φουλάρει για τον αγώνα με τους Τούρκους

Η ΑΕΚ προετοιμάζεται για τον μεγάλο αγώνα της Τετάρτης απέναντι στην Τόφας στο κλειστό των Άνω Λιοσίων. Μπορεί να λείπει ο κόσμος αλλά η Ένωση πρέπει να φανεί συγκεντρωμένη και να κάνει το 1-0 στην σειρά. Όλες αυτές τις μέρες οι παίκτες της ΑΕΚ βρισκόντουσαν στο γήπεδο, κάνοντας καθημερινά προπόνηση, κοιτάζοντας τα λάθη που έκαναν με τον ΠΑΟΚ για να μην επαναληφθούν.

Η Τόφας που θα βρει στο δρόμο της, είναι μια πολύ σκληρή ομάδα, όπως όλες άλλωστε του κόουτς Πρίφτη, με καλό ρόστερ αλλά και πολλά ερωτηματικά. Το πρώτο βιολί της ομάδας είναι αναμφισβήτητα ο Ρομπ Γκρέι, ένας σεσημασμένος σκόρερ που τον είχαμε δει τα προηγούμενα χρόνια με την φανέλα της Μονακό.

Ο Αμερικανός στα 7 παιχνίδια που έχει δώσει στο Τσάμπιονς Λίγκ με την Τόφας, μετράει 22.9 πόντους με 32.6% στο τρίποντο, 3.4 ριμπάουντ και 3.1 ασίστ. Σε 5 από τα 7 ματς που έχει αγωνιστεί έχει σκοράρει πάνω από 20 πόντους, οπότε καταλαβαίνει κανείς ότι θα είναι ο νούμερο ένα παίκτης που θα πρέπει να σταματήσει η άμυνα της ΑΕΚ για να έχει πιθανότητες νίκης.

Το ερωτηματικό που θα φανεί τις επόμενες μέρες είναι το για πόσο χρόνο θα είναι σε θέση να αγωνιστεί ο έτερος Αμερικανός της Τόφας, ο Τάιλερ Έννις, ο οποίος τραυματίστηκε στις αρχές Δεκεμβρίου και επέστρεψε το Σάββατο στο Τουρκικό πρωτάθλημα.

Ο Έννις είναι μια σημαντική μονάδα για τον κόουτς Πρίφτη και θα είναι σημαντικό να δούμε σε τι κατάσταση θα εμφανιστεί. Η ΑΕΚ έχοντας κερδίσει την Καρσίγιακα που είναι καλύτερη ομάδα από την Τόφας, μπορεί να αποκλείσει τους Τούρκους αρκεί να εμφανιστεί όπως πρέπει στο γήπεδο και όχι όπως με τον ΠΑΟΚ.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X