ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα σκέφτεται έντονα το σχήμα του Πανθεσσαλικού και για τα Ιωάννινα

ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα σκέφτεται έντονα το σχήμα του Πανθεσσαλικού και για τα Ιωάννινα
Photo Credits: INTIME

Οι σκέψεις του Ματίας Αλμέιδα δύο ημέρες πριν το ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ κέρδισε 0-4 στο Πανθεσσαλικό τον Βόλο και μείωσε στους 4 τη διαφορά με τον πρωτοπόρο ΠΑΟ, τον οποίο θα αντιμετωπίσει στις 8 Ιανουαρίου στο ντέρμπι της Νέας Φιλαδέλφειας.

Μέχρι τότε η Ένωση θα αντιμετωπίσει την Τρίτη 3 Ιανουαρίου τον ΠΑΣ στα Ιωάννινα και η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα καλείται να συνεχίσει στον… ίδιο δρόμο. Ο Αργεντίνος κόουτς σκέφτεται ένονα να ξεκινήσει με το σχήμα που κέρδισε μέσα στο Βόλο. Kαι αυτό λόγω του ρυθμού που έχει και της πολύ καλής λειτουργίας που εμφάνισε στο πρώτο ημίχρονο.

Δηλαδή, να παραμείνει το τρικ με Πινέδα-Αραούχο να αλλάζουν συνεχώς θέσεις αριστερά και πίσω από τον Φαν Βέερτ, δεξιά τον Γκαρσία και τους Σιμάνσκι-Γιόνσον στον άξονα. Στην άμυνα Χατζισαφί αριστερά, Ρότα δεξιά, Μουκουντί στα στόπερ και Αθανασιάδης κάτω από τα δοκάρια είναι σίγουροι. Ο Βίντα είναι σε καλό επίπεδο έχοντας επιστρέψει σε φουλ πρόγραμμα προπονήσεων, την ώρα που ο Μήτογλου έρχεται από σερί αγώνων και ένα καλό παιχνίδι στο Βόλο. Και εκεί ουσιαστικά υπάρχει το ένα ερωτηματικό για τον Αλμέιδα, ο οποίος θα ήθελε πολύ να δώσει ένα 90λεπτο ρυθμού στον Κροάτη στόπερ πριν το παιχνίδι με τον ΠΑΟ.

Πλέον, υπάρχει και ο Πάολο Φερνάντες στην εξίσωση, ο οποίος έχει δικαίωμα συμμετοχής πλέον. Και ο Αλμέιδα θα θελήσει να του δώσει χρόνο συμμετοχής στους Ζωσιμάδες για να είναι «ζεστός», ενόψει Παναθηναϊκού. Επίσης, στις λύσεις για τα άκρα της επίθεσης εκτός του Βραζιλιάνου, υπάρχουν και οι Τσούμπερ-Άμραμπατ που έπαιξαν περίπου μισή ώρα με τον Βόλο.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X