Βόλος - ΑΕΚ: Η κριτική των 16 κιτρινόμαυρων

Βόλος - ΑΕΚ: Η κριτική των 16 κιτρινόμαυρων
Photo Credits: INTIME

Η κριτική των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ, που έπαιξαν στο ματς στο Πανθεσσαλικό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ στον Βόλο αισθανόταν σαν να έπαιζε στη Νέα Φιλαδέλφεια και έκανε έναν υγιεινό περίπατο. Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 16 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν στο ματς του Πανθεσσαλικού.

Γιώργος Αθανασιάδης: Είναι ζήτημα αν ήρθε συνολικά πέντε φορές σ’ επαφή με την μπάλα σ’ ολόκληρο το ματς. Είχε πολύ καλή θέση και μπλόκαρε εύκολα ένα σουτ έξω από την περιοχή στο πρώτο ημίχρονο, καθάρισε εύκολα και με σταθερότητα, τρεις φάσεις ψηλά στο δεύτερο ημίχρονο.

Λάζαρος Ρότα: Εξαιρετικό ματς από τον διεθνή ακραίο μπακ. Ειδικά το πρώτο ημίχρονο που έκανε, ήταν φοβερό και τρομερό, με πολλές κούρσες από την πλευρά του, με δική του χαμένη ευκαιρία για να σκοράρει και πολύ καλές συνεργασίες. Επίσης ανασταλτικά ήταν αψεγάδιαστος.

Σίμος Μήτογλου: Ματσάρα και από τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό. Μια ακόμα καθώς φέτος σε κάθε ματς, είναι εξαιρετικός. Άνοιξε το σκορ στο παιχνίδι μ’ ένα πολύ όμορφο γκολ. Αλλά γενικώς ήταν απροσπέλαστος στα ανασταλτικά του καθήκοντα. Κέρδισε όλες τις μονομαχίες από τον αντίπαλο φορ, χωρίς να αντιμετωπίσει πραγματικά το παραμικρό πρόβλημα.

Αρόλντ Μουκουντί: Δεν έχει και πολλή δουλειά ο Καμερουνέζος κεντρικός αμυντικός. Κυρίως διότι οι περισσότερες φάσεις «καθάρισαν» πριν φτάσουν σ’ αυτόν. Ωστόσο και ο Μουκουντί, όσες φορές χρειάστηκε, την δουλειά την έκανε εξαιρετικά, χωρίς καν να χρειαστεί να ανεβάσει ένταση στην απόδοση του.

Εχσάν Χατζισαφί: Είχε λιγότερα ανεβάσματα από την πλευρά του σε σχέση με τον Ρότα. Κρατούσε περισσότερο τις αμυντικές ισορροπίες και είχε επικεντρωθεί στα ανασταλτικά του καθήκοντα. Και έκανε την δουλειά ακριβώς όπως του την είχε ζητήσει ο Αλμέιδα.

Νταμιάν Σιμάνσκι: Εξαιρετικό ματς από τον Πολωνό χαφ, ο οποίος έπαιξε ως εξάρι μπροστά από τα στόπερ. Καθάρισε όλες τις φάσεις, έκλεψε μπάλες ενώ ήταν αυτός που τις περισσότερες φορές άνοιγε σωστά τις επιθέσεις της ΑΕΚ. Δοκίμασε πολλές κάθετες πάσες και οι περισσότερες ήταν πετυχημένες.

Γενς Γιόνσον: Έπαιξε για ακόμα ένα ματς περισσότερο ως οκτάρι και λιγότερο ως εξάρι. Στο πρέσινγκ πάνω στην μπάλα ήταν εξαιρετικός και είχε συμμετοχή και στην φάση του τρίτου γκολ της ΑΕΚ. Με την μπάλα στα πόδια δεν είχε πάντα τις πιο σωστές επιλογές. Αλλά γενικώς έβγαλε πολλή δουλειά στην μεσαία γραμμή της ΑΕΚ.

Ορμπελίν Πινέδα: Εντυπωσιακό ματς και από τον Μεξικανό χαφ. Επέστρεψε στα γκολ και μάλιστα με μια εντυπωσιακή εκτέλεση πάνω στην κίνηση. Ενώ γενικώς στο πρώτο ημίχρονο έκανε πράγματα και θαύματα. Βοήθησε πολύ ώστε να βγουν πολλές και εξαιρετικές συνεργασίες, στην μεσοεπιθετική γραμμή της ΑΕΚ.

Λιβάι Γκαρσία: Ο κορυφαίος παίκτης της ΑΕΚ σ’ ένα απόγευμα που δύσκολα μπορεί να βρει κανείς παίκτη να έχει υστερήσει. Όμως ο Λιβάι έκανε τα πάντα, τρομερή ενέργεια και ασίστ στο δεύτερο γκολ της ΑΕΚ, δική του γκολάρα με άλμα στον ουρανό και γενικώς μια συνεχή απειλή και ένας συνεχής πονοκέφαλος για την άμυνα του Βόλου, κάθε φορά που έπαιρνε την μπάλα στα πόδια του.

Σέρχιο Αραούχο: Σούπερ ματς και από τον αρχηγό της ΑΕΚ και ας μην βρήκε δίχτυα και ας έχασε πάλι αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρει. Ο Αργεντινός έδωσε τις ασίστ στο πρώτο και το τρίτο γκολ της ΑΕΚ. Και ήταν ουσιαστικά πάσες μισό γκολ. Ενώ και σ’ όλο το υπόλοιπο παιχνίδι, συμμετείχε πολύ στην εξαιρετική επιθετική λειτουργία της ομάδας.

Τομ Φαν Βέερτ: Συνέχισε να κάνει εντυπωσιακά πράγματα ο Ολλανδός φορ. Με μια εξαιρετική κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να πετύχει το τέταρτο γκολ σε τρια συνεχόμενα ματς της ΑΕΚ. Ενώ στο πρώτο ημίχρονο ειδικά, ήταν και αυτός κομμάτι των εντυπωσιακών συνεργασιών που έβγαλαν οι ποδοσφαιριστές του Αλμέιδα.

Νορντίν Άμραμπατ: Μπήκε στο 65ο λεπτό. Χρειάστηκε μόλις δυο λεπτά για να κάνει πολύ καλή προσωπική ενέργεια και να δώσει ασίστ με σέντρα στο κεφάλι του Γκαρσία. Ο Μαροκινός μπήκε στο γήπεδο αφηνιασμένος και αλώνισε από την δεξιά πλευρά του Βόλου. Πήρε πολλές προσπάθειες πάνω του και δημιούργησε πολλούς κινδύνους και φάσεις στην αντίπαλη άμυνα.

Στίβεν Τσούμπερ: Επέστρεψε και αυτός για πρώτη φορά μετά από τον τραυματισμό του και έπαιξε ως αριστερός ακραίος. Έδειχνε πως χρειάζεται χρόνο για να βρει τον αγωνιστικό του ρυθμό. Είχε διάθεση, είχε και κάποιες σωστές επιλογές με την μπάλα στα πόδια του, άλλα έδειχνε πως ήταν ακόμα λιγάκι βαρύς.

Κώστας Γαλανόπουλος: Πήρε την θέση του Γιόνσον. Και έκανε εξίσου καλή με τον Δανό χαφ. Έβγαλε και αυτός πολλή δουλειά στην μεσαία γραμμή και βοήθησε πολύ και χωρίς την μπάλα αλλά και μετά την μπάλα στα πόδια, να είναι η ΑΕΚ αυτή που έχει την κατοχή και βγαίνει σωστά στην επίθεση.

Τζιμπρίλ Σιντιμπέ: Μπήκε στην θέση του Ρότα στο δεξί άκρο της άμυνας. Έδειξε διάθεση, έκανε μπόλικα ανεβάσματα και πήρε προσπάθειες από την πλευρά του, προσπαθώντας να γίνει επικίνδυνος και να βγάλει συνεργασίες.

Γιώργος Τζαβέλλας: Έπαιξε για πρώτη φορά μετά από το ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Φαινόταν να του λείπει ο αγωνιστικός ρυθμός και γι αυτό και υπήρξαν μια – δυο φάσεις, που δυσκολεύτηκε να τις διαχειριστεί. Παρόλα αυτά την δουλειά που έπρεπε να κάνει στην άμυνα, την έκανε.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X