Το εντυπωσιακό «Project X» για αθλητικό κέντρο της Εθνικής ομάδας

Το εντυπωσιακό «Project X» για αθλητικό κέντρο της Εθνικής ομάδας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε αναζήτηση νέου προπονητικού για την Εθνική ομάδα βρίσκεται η ΕΠΟ και πραγματοποίησε αυτοψία σε ένα αθλητικό κέντρο που κατασκευάζεται στην περιοχή των Μεσογείων και θα είναι λειτουργικό τους πρώτους τρεις μήνες του 2023.

Η Ομοσπονδία βρίσκεται σε συζητήσεις με εκπροσώπους της εταιρείας Lamda Development, μιας και θα πρέπει να αποχωρήσει άμεσα από τις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Όπως αναφέρει η “Live Sport”, μετά από πρόταση της Lamda, οι ιθύνοντες της ΕΠΟ, συνοδευόμενοι από τον ομοσπονδιακό προπονητή Γκουστάβο Πογιέτ και τον τεχνικό διευθυντή Κώστα Κωνσταντινίδη, έκαναν αυτοψία στο καινοτόμο και εντυπωσιακό έργο, το “Project X – Ερευνητικό, Εκπαιδευτικό, Συνεδριακό και Αθλητικό Κέντρο της ΕLPEN AE στο Επιχειρηματικό Πάρκο Σπάτων”. Το Project X αποτελεί σημαντική επένδυση της ELPEN AE, που είναι μία από τις μεγαλύτερες φαρμακοβιομηχανίες της Ελλάδας.

Στις νέες εγκαταστάσεις περιλαμβάνονται δύο μεγάλα και δύο μικρότερα γήπεδα ποδοσφαίρου, στα οποία ενδέχεται να προπονείται η Εθνική ομάδα τα επόμενα χρόνια. Εφόσον τα οικονομικά δεδομένα δεν είναι απαγορευτικά, τότε το νέο προπονητικό κέντρο της Γαλανόλευκης θα βρίσκεται στα Μεσόγεια, σε αντίθετη περίπτωση η ΕΠΟ θα πρέπει να βρει άλλη λύση.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X