Ίλιον: Σοκάρουν τα λόγια του 15χρονου που βιάστηκε από συμμαθητές του – Τι δείχνουν τα VIDEO που έχουν στη διάθεσή τους οι Αρχές

Νέος Κόσμος: Συνελήφθη αστυνομικός για ξυλοδαρμό της συντρόφου του (VIDEO)

Ίλιον: Οπαδικά κίνητρα «βλέπει» δικηγόρος κατηγορούμενου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απολογούνται σήμερα Τρίτη (27/12) οι δύο από τους έξι συλληφθέντες που κατηγορούνται για τον συστηματικό βιασμό του 15χρονου μαθητή στην ερειπωμένη μονοκατοικία στο Ίλιον.

Από τους υπόλοιπους συλληφθέντες, οι τρεις έχουν ήδη προφυλακιστεί, ενώ ο έκτος αφέθηκε ελεύθερος καθώς δεν έχει συμπληρώσει τα 15 έτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι μαθητές φέρονται να παραδέχτηκαν σεξουαλικές πράξεις, αλλά χωρίς χρήση βίας. Οι ανήλικοι δρούσαν ως εγκληματική ομάδα, και σύμφωνα με το κατηγορητήριο φέρονται να τραβούσαν βίντεο με τις πράξεις τους.

Οι αρχές εξετάζουν παράλληλα και τον ρόλο τεσσάρων έφηβων κοριτσιών. Πρόκειται για τρεις 15χρονες και μία 14χρονη, οι οποίες με βάση την κατάθεση του 15χρονου βρίσκονταν μπροστά τη στιγμή του μαρτυρίου, του ομαδικού βιασμού του και της καταγραφής του σε βίντεο από κινητά τηλέφωνα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο The Standard

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X