Μαυροπάνος: Τα πάντα ανοικτά στη Στουτγκάρδη - Ενδιαφέρον από Ρόμα και Λυών

Μαυροπάνος: Τα πάντα ανοικτά στη Στουτγκάρδη - Ενδιαφέρον από Ρόμα και Λυών
Photo Credits: INTIME

Τα πάντα μοιάζουν να είναι ανοικτά για το μέλλον του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου στη Στουτγκάρδη, με τις Ρόμα και Λυών να ενδιαφέρονται για την απόκτησή του!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί η προοπτική της Ατλέτικο να φαίνεται αυτή τη στιγμή μακριά, με δεδομένο πως οι Μαδριλένοι προχωρούν όπως φαίνεται στην απόκτηση του Τούρκου στόπερ, Τσαγκλάρ Σογιουντσού από τη Λέστερ, ωστόσο ρεπορτάζ στη Γερμανία αναφέρουν πως ισως προκύψει γαλλικό και ιταλικό ενδιαφέρον.

Συγκεκριμένα, σε στήλες μεταγραφικών gossips αναφέρεται πως ο Μαυροπάνος είναι πιθανό να μετακομίσει τον χειμώνα από τους Σουηβούς με ένα ποσό που θα αγγίζει τα 15 εκατ. ευρώ και κάπου εκεί γίνεται λόγος για δύο ομάδες. Η μία είναι η Λυών που παρουσιάζεται έτοιμη να απαλλαχθεί από τον Μπόατενγκ και αναζητεί αμυντικό με τους Παβάρ και Μαυροπάνο να είναι οι δύο παίκτες που εξετάζονται.

Όσο για την έτερη ομάδα, αυτή είναι η Ρόμα του Μουρίνιο. Ωστόσο όπως τονίζεται το ενδιαφέρον των «τζιαλορόσι» επί της παρούσης είναι σε φιλολογικό επίπεδο.

Το βέβαιο είναι πως οι οπαδοί της Στουγκάρδης δεν θέλουν να σκέφτονται την αποχώρηση του Μαυροπάνου σε μία σεζόν, όπου η ομάδα δίνει μάχη παραμονής

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X