Ο Βιεϊρά επέκρινε τις «ηλίθιες» χειρονομίες του Μαρτίνες

Ο Βιεϊρά επέκρινε τις «ηλίθιες» χειρονομίες του Μαρτίνες
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πάτρικ Βιεϊρά δήλωσε το Σάββατο ότι οι πανηγυρισμοί του τερματοφύλακα της Άστον Βίλα, Εμιλιάνο Μαρτίνες, ήταν «ανόητοι» και αμαύρωσαν τη νίκη της Αργεντινής στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο προπονητής της Κρίσταλ Πάλας, ο οποίος ήταν παγκόσμιος πρωταθλητής με τη Γαλλία το 1998, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της συνάντησης της Πρέμιερ Λιγκ μεταξύ της ομάδας του και της Φούλαμ.

«Κάποιες από τις εικόνες που είδα με τον τερματοφύλακα χαλάνε λίγο αυτό που πέτυχε η Αργεντινή στο Παγκόσμιο Κύπελλο», είπε ο Βιεϊρά.

«Δεν νομίζω ότι το χρειάζονταν πραγματικά αυτό. Μερικές φορές δεν μπορείς να ελέγξεις ενέργειες που γίνονται από συναίσθημα. Αλλά ήταν μια ανόητη ενέργεια, νομίζω, από την πλευρά του Μαρτίνες», πρόσθεσε.

Μετά τη νίκη της Αργεντινής επί της Γαλλίας στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου (2-2 κ.δ., 3-3 παράταση, 4-2 πέναλτι), ο τερματοφύλακάς της φωτογραφήθηκε να κάνει μια αγενή χειρονομία με το τρόπαιο Χρυσό Γάντι που είχε παραλάβει, για τον καλύτερο τερματοφύλακα της διοργάνωσης.

Στη συνέχεια, στο Μπουένος Άιρες, κατά τη διάρκεια της παρέλασης της νίκης της «Αλμπισελέστε», ο Μαρτίνες εμφανίστηκε ξανά να κρατά μια κούκλα, της οποίας το πρόσωπο ήταν καλυμμένο με μια φωτογραφία του Κιλιάν Μπαπέ, κάνοντας ξανά διφορούμενες χειρονομίες.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X