«Να γίνονται διαιτητές οι παίκτες όταν τελειώνουν την καριέρα τους»

«Να γίνονται διαιτητές οι παίκτες όταν τελειώνουν την καριέρα τους»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Χάουαρντ Γουέμπ, ο νέος διευθυντής διαιτησίας της PGMOL, της ένωσης επαγγελματιών διαιτητών, υποστήριξε ότι πρώην επαγγελματίες ποδοσφαιριστές θα πρέπει να εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να ασχοληθούν με την διαιτησία, μετά το τέλος της καριέρας τους.

«Πρέπει να δούμε πώς μπορούμε να προσελκύσουμε τους ανθρώπους. Πάντα θέλαμε να είναι πρώην παίκτες», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Γουέμπ και πρόσθεσε: «Κάποιος που έχει κάνει μια αξιοπρεπή καριέρα, έχει καλή γνώση του παιχνιδιού. Κι εάν ταλαιπωρείται από τραυματισμό ή ο,τιδήποτε άλλο, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι δεν μπορεί να παίξει το ίδιο τακτικά. Πιστεύω ότι υπάρχει μια ευκαιρία για κάποιον να ανοίξει πραγματικά ένα μονοπάτι και θα τον καλωσορίσουμε ολόψυχα με τις ικανότητες που έχει αποκτήσει από αυτήν την καριέρα, υπό την προϋπόθεση ότι διαθέτει και τις άλλες δεξιότητες, που απαιτούνται για να είναι επιτυχημένος».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών (PFA), η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και η PGMOL, έχουν αναπτύξει μια κοινή πρωτοβουλία με την ονομασία «Παίκτης προς την Διαιτησία».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X