Σπρώξιμο του ΠΑΟΚ για να βάλει γκολ με το ζόρι - «Έπνιξαν» Σιδηρόπουλος-VAR σπρώξιμο του Αουγκούστο στον Κολοβό! (VIDEO)

Σπρώξιμο του ΠΑΟΚ για να βάλει γκολ με το ζόρι - «Έπνιξαν» Σιδηρόπουλος-VAR σπρώξιμο του Αουγκούστο στον Κολοβό! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Φοβερά πράγματα στο Αγρίνιο με σπρώξιμο του ΠΑΟΚ για να βάλει γκολ! «Έπνιξαν» Σιδηρόπουλος-VAR σπρώξιμο του Αουγκούστο στον Κολοβό!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φοβερά πράγματα συμβαίνουν στο Αγρίνιο με σπρώξιμο του ΠΑΟΚ για να βάλει γκολ με το ζόρι και να προηγηθεί του Παναιτωλικού με πλέον χαρακτηριστικό στιγμιότυπο το 1-0 στα χασομέρια του ημιχρόνου, όπου Σιδηρόπουλος και VAR «έπνιξαν» σπρώξιμο του Αουγκούστο στον Κολοβό.

Φαίνεται πως ο ΠΑΟΚ έπρεπε να σκοράρει με οποιοδήποτε τρόπο και αυτό φάνηκε στη φάση των καθυστερήσεων του ημιχρόνου του ματς του Αγρίνιου με τον Παναιτωλικό. Σιδηρόπουλος και VAR έκλεισαν στην κυριολεξία τα μάτια σε σπρώξιμο του Αουγκούστο στον Κολοβό και κατακύρωσαν το γκολ που πέτυχε στην εξέλιξη της φάσης ο Ολιβέιρα!

Έτσι ο ΠΑΟΚ μπήκε στα αποδυτήρια με το προβάδισμα του 1-0 και ενώ μετά το γκολ είχαν προηγηθεί σύρραξη ανάμεσα στους πάγκους των ομάδων, αλλά και τους παίκτες.

Δείτε τη φάση του 1-0:


AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X