ΑΕΚ – Καρσίγιακα: Η κριτική των «κιτρινόμαυρων»

ΑΕΚ – Καρσίγιακα: Η κριτική των «κιτρινόμαυρων»
Photo Credits: INTIME

Διαβάστε την κριτική των παικτών της ΑΕΚ στην πολύ μεγάλη νίκη επί της Καρσίγιακα

Η ΑΕΚ έκανε μια επική ανατροπή και κέρδισε την Καρσίγιακα με όλους τους παίκτες που έπαιξαν στο 2ο ημίχρονο να κάνουν κατάθεση ψυχής.

Η κριτική των παικτών

Αντώνης Κόνιαρης: Έπαιξε εξαιρετική άμυνα πάνω στον Μακόλουμ που τον περιόρισε σημαντικά και παρόλο που αγωνίστηκε μόλις για 13 λεπτά είχε το μεγαλύτερο +/- στην ομάδα με +20.

Τιμ Φρέιζιερ: Ο Αμερικανός ήταν εμφανώς ανέτοιμος, έπαιξε λίγο αλλά πέτυχε κρίσιμα καλάθια σε ένα σημείο που η ΑΕΚ χρειαζόταν εύκολους πόντους. Παρόλα αυτά, κάποια λάθη και επιπολαιότητες τα έκανε και πάλι, χωρίς όμως να στοιχίσουν.

Αντρέας Πετρόπουλος: Έπεσε στο πολύ κακό διάστημα της ΑΕΚ στο πρώτο μέρος, έπαιξε μόλις 3,5 λεπτά και δεν μπόρεσε να βοηθήσει παραπάνω.

Βασίλης Ξανθόπουλος: Το ίδιο ισχύει και για τον Ξανθόπουλο που αγωνίστηκε για 4 λεπτά χωρίς να κάνει κάτι ιδιαίτερο.

Δημήτρης Φλιώνης: Εξαιρετικό παιχνίδι από τον αρχηγό της ΑΕΚ, που μαζί με τον Κόνιαρη έκαναν όλη την δουλειά στα γκαρντ. Ο Φλιώνης εκτός από καταπληκτική άμυνα, σκόραρε και 10 πόντους με 2 κρίσιμα τρίποντα, ενώ γέμισε την στατιστική του σε όλους τους τομείς, δείχνοντας ότι έχει επιστρέψει για τα καλά.

Κάμερον ΜακΓκρίφ: Ο Αμερικανός δεν βρέθηκε σε καλή μέρα και παρά την προσπάθεια του στο ξεκίνημα, δεν είχε καλές επιλογές, ήταν άστοχος και δικαίως έπαιξε μόλις 9 λεπτά.

Αϊζάια Μάιλς: Ο Μάιλς δεν μπόρεσε να κάνει αισθητή την παρουσία του στον επιθετικό τομέα, όμως βοήθησε με το μέγεθος του στην άμυνα.

Αλεξάντερ Μάντσεν: Ο Φινλανδός ίσως πέτυχε τα 2 πιο κρίσιμα τρίποντα της αναμέτρησης σε σημεία πολύ καίρια για την έκβαση του αγώνα. Προσπάθησε πολύ και στην άμυνα και ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν στο 2ο ημίχρονο.

Κώστας Παπαδάκης: Αγωνίστηκε για δευτερόλεπτα και δεν μπορεί να κριθεί.

Κένι Γουίλιαμς: Μπορεί να άρχισε το παιχνίδι χάνοντας κάποια σουτ, αλλά στην πορεία βελτιώθηκε μαζί με την ομάδα και με τα 4 τρίποντα του τιμώρησε την άμυνα των Τούρκων, παίζοντας ταυτόχρονα και καλή άμυνα στον Μπράιαν Ανγκόλα.

Ακίλ Μίτσελ: Για άλλο έναν αγώνα ο Παναμέζος έχει κάνει πράγματα και θαύματα στο παρκέ, βάζοντας 25 πόντους, μαζεύοντας 14 ριμπάουντ, ενώ και αμυντικά ήταν πραγματικά απροσπέλαστος. MVP tης ΑΕΚ για άλλο ένα παιχνίδι.

Γιάνις Στρέλνιεκς: Ο Στρέλνιεκς επέστρεψε από τον τραυματισμό του και παρότι σε αρκετές φάσεις δεν πατούσε καλά, ήταν θετικός για την ΑΕΚ, σκοράροντας 13 πόντους, τους περισσότερους στο 2ο μέρος που έκανε την αντεπίθεση της η ομάδα.

Ηλίας Καντζούρης: Όπως του χρεώνεται η κακή εικόνα της ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο, έτσι του πιστώνεται και η απίστευτη ανατροπή στο δεύτερο. Ο προπονητής της ΑΕΚ κράτησε την ψυχραιμία του, δεν πανικοβλήθηκε, έπεισε τους παίκτες του να παλεύουν φάση φάση και τελικά δικαιώθηκε, κερδίζοντας έναν αγώνα που έμοιαζε χαμένος. Με αυτόν στο τιμόνι, η ΑΕΚ πάει ένα βήμα παραπάνω σε σχέση με πέρσι, που αποκλείστηκε από την φάση των ομίλων.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X