Τρομερή ανατροπή: Ο ΠΑΣ Γιάννινα ισοφάρισε σε 2-2 τον Ολυμπιακό!

Τρομερή ανατροπή: Ο ΠΑΣ Γιάννινα ισοφάρισε σε 2-2 τον Ολυμπιακό!
Photo Credits: INTIME

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ισοφάρισε τον Ολυμπιακό σε 2-2 , παρότι ήταν πίσω με 2-0

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα κάνει μια φοβερή ανατροπή στον Ολυμπιακό καθώς από εκεί που έχανε 2-0, ξαφνικά το γύρισε και πλέον το ματς στα Γιάννινα είναι στο 2-2.

To σκορ άνοιξε στο 33′ ο Κώστας Φορτούνης με τον επιτελικό χαφ του Ολυμπιακού να βάζει και δεύτερο τέρμα στο 45′. Ωστόσο στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλύτεροι. Στο 65ο λεπτό ο Παμλίδης μείωσε σε 1-2 και στο 76′ ο Λιάσος έφτασε στην ισοφάριση.

Αξίζει να σημειωθεί πως το παιχνίδι είναι πολύ ιδιαίτερο ως τώρα καθώς έπειτα από τρεις προσωρινές διακοπές, στο 14ο λεπτό οπαδοί του ΠΑΣ μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο ενώ έγιναν και ρίψεις αντικειμένων με αποτέλεσμα ο διαιτητής Κουμπαράκης να διακόψει για περίπου 20 λεπτά το παιχνίδι.

Για τον ΠΑΣ ισχύει ότι και για τον Ολυμπιακό εφόσον έχουν σημειωθεί σημαντικές φθορές ή βιαιοπραγίες. Κίνδυνος για βαρύ πρόστιμο και τιμωρία έδρας. Παράλληλα, η ομάδα της Ηπείρου κινδυνεύει με τιμωρία από τις ρίψεις των αντικειμένων, εφόσον εξαιτίας αυτών έγινε η διακοπή στο 14ο λεπτό.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X