Ο «Γκούλιτ των φτωχών» σε μια μοναδική παράσταση, η ΑΕΚ πέρασε αέρας από το Καραϊσκάκη! (VIDEO)

Ο «Γκούλιτ των φτωχών» σε μια μοναδική παράσταση, η ΑΕΚ πέρασε αέρας από το Καραϊσκάκη! (VIDEO)

Στις 21 Δεκέμβρη 1998 η ΑΕΚ του Μπλαχίν έδινε τον τελευταίο αγώνα πριν τις γιορτές και ο 35χρονος Ντανιέλ Μπατίστα επέστρεφε στα γκολ μετά από σχεδόν ένα χρόνο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η 21η Δεκεμβρίου 1998 ήταν Δευτέρα και η ΑΕΚ έπαιζε με τον ουραγό Εθνικό στο Καραϊσκάκη για τελευταία φορά ως τώρα στην Α’ Εθνική. Το τελικό 4-1 δεν αποτελούσε… είδηση, όμως τα δύο γκολ του Ντανιέλ Μπατίστα ήταν τα πρώτα του μετά από έντεκα μήνες.

Ο «Ντανιέλος» είχε τραυματιστεί στις 2 Φεβρουαρίου 1998, στη νίκη με 1-0 επί του Ολυμπιακού στη Νέα Φιλαδέλφεια. Είχε φύγει στο ημίχρονο, μαζί με τον επίσης τραυματία Ντέμη Νικολαϊδη, και στη θέση τους μπήκε το δίδυμο Δώνης-Μαρσέλο που πέτυχε (με ασίστ και εκτέλεση αντίστοιχα) το γκολ της νίκης!

Ο Μπατίστα επέστρεψε στο 6-0 επί του Αρη, στις 29/11/98, αλλά στο ματς με τον Εθνικό έπαιξε από την αρχή. Και όχι μόνο έπαιξε, αλλά πέτυχε και δύο γκολ από αυτά που έφεραν τη σφραγίδα του.

Στο μεσοδιάστημα είχε απουσιάσει λόγω τραυματισμού, όμως στα 34 του έδειχνε να συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε. Μάλιστα σκόραρε και στο 2-0 επί του Ολυμπιακού έξι εβδομάδες αργότερα. Αποδεσμεύθηκε, ωστόσο, από την ΑΕΚ το καλοκαίρι του 1999 με απόφαση Τουμπάκοβιτς.

Για την ιστορία, τα γκολ του αγώνα: 3’ Κασάπης με ασύλληπτο φάουλ, 17’ και 55’ Μπατίστα, 44’ Ζήκος και για τον Εθνικό σκόραρε με αυτογκόλ ο Γκρέταρσον στο 15’.

Η σύνθεση της ΑΕΚ: Ατματσίδης, Κοπιτσής, Κασάπης (37’ Δώνης) Μπαμπούνσκι, Κωστένογλου, Λάκης, Μάρκος (74’ Ζουμπούλης) Ζήκος, Γκρέταρσον, Σαβέβσκι (64’ Σέμπουε) Μπατίστα

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X