Εκτός αποστολής για το φιλικό με την Μονπελιέ ο Σιλά που αρέσει στην ΑΕΚ

Εκτός αποστολής για το φιλικό με την Μονπελιέ ο Σιλά που αρέσει στην ΑΕΚ

Εκτός αποστολής έμεινε ο Ισιάγκα Σιλά για το φιλικό της Τουλούζ με την Μονπελιέ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ισιάγκα Σιλά, ο οποίος έπαιξε στα ρεπορτάζ της ΑΕΚ σήμερα, έμεινε εκτός αποστολής για το φιλικό της Τουλούζ με την Μονπελιέ, κάτι που ίσως δείχνει πολλά.

Ο 29χρονος μπακ έμεινε εκτός αποστολής για το κεκλεισμένων των θυρών φιλικό της Τουλούζ με τη Μονπελιέ με τον λόγο να μην γίνεται γνωστός στους δημοσιογράφους.

Έτσι έχουν αρχίσει, ήδη, οι πρώτες εκτιμήσεις πως ενδεχομένως αυτό να έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο παίκτης δεν έχει απαντήσει ακόμα στην πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του από τους «βιολετί» με μειωμένες, πάντως, αποδοχές.

Ο Νταμιάν Κομολί έχει κάνει προ τεσσάρων εβδομάδων συγκεκριμένη πρόταση στον παίκτη από τη Γουινέα που το 2020 απασχόλησε και τον Ολυμπιακό, αλλά ο Σιλά, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι, δεν έχει απαντήσει ακόμα. Ίσως να είναι ένα μήνυμα από την Τουλούζ προς εκείνον… Ίσως κάτι άλλο…

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X