Πάλι «κουβά» ο Drake: Έχασε 1 εκατ. δολάρια στον τελικό του Μουντιάλ

Πάλι «κουβά» ο Drake: Έχασε 1 εκατ. δολάρια στον τελικό του Μουντιάλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Drake απέτυχε και πάλι να προβλέψει σωστά σε ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός. Ο Καναδός ράπερ είχε ποντάρει 1 εκατ. δολάρια σε νίκη της Αργεντινής στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου και ως το 80ο λεπτό έδειχνε έτοιμος να πάει ταμείο για να εισπράξει 2,75 εκατ. δολάρια (δηλαδή κέρδος 1,75 εκατ. δολάρια).

Τα δύο γκολ του Κιλιάν Εμπαπέ, ωστόσο, έστειλαν όχι μόνο το ματς στην παράταση, αλλά και στον «κουβά» τον Drake, ο οποίος δεν είχε βάλει τα λεφτά του στην κατάκτηση του τροπαίου και ήθελε νίκη της «αλμπισελέστε» στην κανονική διάρκεια για να πληρωθεί. Δεν του έφτανε η νίκη στο έξτρα ημίωρο ή στα πέναλτι.

Ο Drake έχει αρχίσει να δημιουργεί… παράδοση σε χαμένα στοιχήματα, καθώς μόλις τον περασμένο μήνα είχε χάσει 2 εκατ. δολάρια σε αγώνα πυγμαχίας. Οι κακές γλώσσες λένε πως όταν στηρίζει στοιχηματικά ή ως ουδέτερος φίλαθλος μια ομάδα, τότε με μαθηματική ακρίβεια θα κερδίσει ο αντίπαλος.

Όχι, πάντως, ότι θα λείψουν από τον 36χρονο καλλιτέχνη αυτά τα λεφτά, καθώς η περιουσία του υπερβαίνει τα 260 εκατομμύρια δολάρια.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X