Να «κλείσει» ιδανικά το 2022- Η ΑΕΚ σήμερα (16:00) κόντρα στον Άρη στη «Μίκρα»

Εικόνες από το ΑΕΚ- ΑΟ Μαρκόπουλο
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ δοκιμάζεται σήμερα στην έδρα του Άρη στο τελευταίο παιχνίδι για το 2022

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Να κλείσει ιδανικά το 2022 θέλει η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ η οποία αντιμετωπίζει σήμερα στις 16:00 τον Άρη στο κλειστό της Μίκρας για την 10η αγωνιστική της Volley League Γυναικών.
Οι «κιτρινόμαυρες» αν και «τρέχουν» ένα σερί 8 νικών, προέρχονται από την πύρρειο νίκη κόντρα στο Μαρκόπουλο και θέλουν να φύγουν με το τρίποντο από τη Μίκρα, σε μία αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώνονται οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις για το 2022. Ο προπονητής της ΑΕΚ, Γιουνούς Οτσάλ έχει όλες τις αθλήτριες στη διάθεσή του, καθώς δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών.

Η πασαδόρος του «Δικεφάλου», Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, δήλωσε στο aek.gr για το σημερινό παιχνίδι: «Ο Άρης είναι μία ομάδα με στόχους και σίγουρα θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό στην έδρα του. Εμείς από την πλευρά μας έχοντας έναν νικηφόρο ρυθμό είμαστε έτοιμες να κλείσουμε θετικά αυτή την χρονιά και να παραμείνουμε ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα, που θα μας βοηθήσει για τη συνέχεια».

 

Το σημερινό πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022

Γυμναστήριο «PAOK Sports Arena», 16.00: Π.Α.Ο.Κ. – Α.Ο. Θήρας

Διαιτητές: Ισκάς, Δημητρίου, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Σταυρίδου, Ψύχου, Γραμματεία: Παναγιωτίδου.

Γυμναστήριο Μίκρας, 16.00: Α.Σ. Άρης – Α.Ε.Κ.

Διαιτητές: Σταυριανίδης, Μαυρίδης, Παρατηρητής αγώνα: Κάλλης, Παρατηρητής διαιτησίας: Δεληκωστίδης, Επόπτες: Σταυρίδης, Παπαδοπούλου, Γραμματεία: Πασπάλα.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X