ΑΕΚ: 6 πέναλτι, 4 διαφορετικοί εκτελεστές (VIDEO)

ΑΕΚ: 6 πέναλτι, 4 διαφορετικοί εκτελεστές (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ευστοχία και... πλουραλισμός στις εκτελέσεις πέναλτι η ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα από τα στατιστικά που ξεχωρίζουν στην ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα, είναι η ευστοχία στις εκτελέσεις πέναλτι. Πέρα από ευστοχία, υπάρχει και… πλουραλισμός, καθώς η Ένωση έχει εκτελέσει από την «άσπρη βούλα» έξι φορές, όλες εύστοχες, με 4 διαφορετικούς εκτελεστές.

Την αρχή έκανε ο Νόρντιν Άμραμπατ, στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena», στο πρώτο παιχνίδι εντός έδρας που η ΑΕΚ τα βρήκε…σκούρα. Χρειάστηκε να φτάσουμε στο 92΄λεπτό, εκεί όπου ο Πέτρος Μάνταλος ανατράπηκε εντός περιοχής, ύστερα από την συρτή σέντρα του Γιόνσον.


Η δεύτερη εύστοχη εκτέλεση πέναλτι της ΑΕΚ, ήρθε στην αναμέτρηση για τον 5ο γύρο του Κυπέλλου εναντίον του ΠΑΣ, εκεί όπου η Ένωση επικράτησε με 2-0, χάρη στα τέρματα των Κοσίδη και Μάνταλου, ο οποίος σφράγισε την νίκη από την «άσπρη βούλα», μετά την εξαιρετική προσπάθεια του Ελίασον.


Ο Λιβάι Γκαρσία, ήταν ο τρίτος εύστοχος της λίστας, καθώς εκτέλεσε και αυτός πέναλτι στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Λεβαδειακό για το πρωτάθλημα της Super League. Στο 69΄λεπτό τότε, ο επιθετικός της ΑΕΚ, έκανε το 0-2, σκορ που παρέμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα.

Στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής, η Ένωση φιλοξενήθηκε στην Τρίπολη, εκεί όπου αντιμετώπισε τον γηπεδούχο Αστέρα. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, ήθελε μόνο νίκη, για να εκμεταλλευτεί την γκέλα των «πρασίνων» στον ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Η ΑΕΚ, προηγήθηκε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Νόρντιν Άμραμπατ στο 51΄, αλλά ισοφαρίστηκε αργότερα από τους γηπεδούχους.

Στις 9 Νοεμβρίου, η ΑΕΚ φιλοξένησε στην «OPAP Arena» τον ΟΦΗ, για το πρωτάθλημα της Super League. H Ένωση, επικράτησε εύκολα με 3-0 χάρη στα τέρματα των Γκαρσία, Γκατσίνοβιτς και Μάνταλου. Πάλι, η ΑΕΚ πήρε κεφάλι στο σκορ, χάρη σε εκτέλεση πέναλτι από το Λιβάι.

Και φτάνουμε στην χθεσινή αναμέτρηση του Κυπέλλου, εκεί όπου η ΑΕΚ αντιμετώπισε την Κηφισιά, για την φάση των 16. Η Ένωση μπορεί να μην εντυπωσίασε με την εμφάνιση της, κατάφερε όμως να πάρει μια άνετη νίκη με 2-0, χάρη στα τέρματα των Λιβάι Γκαρσία και το παρθενικό γκολ του Τόμας Φαν Βέερτ. Αξίζει να σημειωθεί ότι την εκτέλεση αρχικά ήθελε να την αναλάβει ο Σιντιμπέ, ο οποίος μάλιστα πήρε και την μπάλα στην… αγκαλιά του για να τη στήσει στην «άσπρη βούλα», παρόλα αυτά δόθηκε εντολή να το εκτελέσει ο Φαν Βέερτ, ο οποίος σημείωσε και το τελικό 0-2.


Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X