«Αγιά Σοφιά - OPAP Arena»: Διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία η πρώτη επιχειρηματική εκδήλωση στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)

«Αγιά Σοφιά - OPAP Arena»: Διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία η πρώτη επιχειρηματική εκδήλωση στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία στην «Αγιά Σοφιά - OPAP ARENA η πρώτη επιχειρηματική εκδήλωση από το τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG)!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» προσφέρεται και για επιτυχείς επιχειρηματικές εκδηλώσεις και αυτό αποδείχθηκε στην πρώτη που διοργανώθηκε στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ από από το τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) για την ανακοίνωση της κυκλοφορίας του νέου συστήματος Variable Refrigerant Flow (VRF) MULTI V i.

Ολοκληρώθηκε, λοιπόν, με επιτυχία στην «Αγιά Σοφιά – OPAP ARENA η πρώτη επιχειρηματική εκδήλωση που διοργανώθηκε από το τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) για την ανακοίνωση της κυκλοφορίας του νέου συστήματος Variable Refrigerant Flow (VRF) MULTI V i.

Σε διάστημα δυο ημερών, την Τρίτη 13 και την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου, πάνω από 300 συνεργάτες της LG είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το νέο, επαναστατικό προϊόν VRF MULTI V i, και να δουν από κοντά τα εντυπωσιακά LED scoreboards, την καθηλωτική οθόνη LED Ribbon με επιφάνεια 348 τετραγωνικών μέτρων αλλά και τις λύσεις κλιματισμού που τοποθέτησε η LG στην εγκατάσταση ως αποκλειστικός Technology Partner του γηπέδου της ΑΕΚ.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης ο Εμπορικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ, Νίκος Καραούζας, πραγματοποίησε στους εκπρόσωπους των ΜΜΕ παρουσίαση αναφορικά με την ευρύτερη συνεργασία της ομάδας μας με την LG Electronics και ανέπτυξε αναλυτικά τις δυνατότητες που προσφέρονται σε επίπεδο εμπορικής αξιοποίησης που προσφέρει ο εξοπλισμός digital signage.

Ακολούθησε γεύμα στην εξαιρετικής και μοντέρνας αισθητικής Lounge αίθουσα και στο τέλος της εκδήλωσης οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στις εγκαταστάσεις του νέου, υπερσύγχρονου γηπέδου της ΑΕΚ.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X