ΠΑΣ Γιάννινα: Προετοιμάζεται στον βούρκο του ΠΕΑΚΙ για το ματς με τον Ολυμπιακό (VIDEO-ΦΩΤΟ)

ΠΑΣ Γιάννινα: Προετοιμάζεται στον βούρκο του ΠΕΑΚΙ για το ματς με τον Ολυμπιακό (VIDEO-ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στον βούρκο του ΠΕΑΚΙ συνεχίζονται οι προπονήσεις του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει της αναμέτρησης πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με δυσκολία συνεχίζονται στο ΠΕΑΚΙ οι προπονήσεις του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος στις 21 Δεκεμβρίου με τη γιαννιώτικη ομάδα να υποδέχεται τον Ολυμπιακό.

Στον βούρκο του ΠΕΑΚΙ συνεχίζονται οι προπονήσεις του ΠΑΣ (video+photos)

Η κακή κατάσταση που είναι ο αγωνιστικός χώρος των γηπέδων στο ΠΕΑΚΙ έχει επισημανθεί και γραφτεί πολλές φορές. Ο ΠΑΣ αναγκάστηκε την περασμένη εβδομάδα να κάνει δύο προπονήσεις στο πλαστικό λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στα Γιάννινα.

Ωστόσο η διοίκηση του ΠΕΑΚΙ παραχώρησε την Κυριακή το κεντρικό γήπεδο για να διεξαχθεί ο αγώνας Τίγρεις-Κεραυνός Θεσπρωτικού για το γυναικείο πρωτάθλημα με αποτέλεσμα το γήπεδο να γίνει βούρκος και σήμερα να θυμίζει περισσότερο χοιροστάσιο παρά αγωνιστικό χώρο.

P5350857 P5350860

Σχεδόν στην ίδια κατάσταση βρίσκεται και το γήπεδο που βλέπει στην Εθνική Οδό και αν επαληθευτούν οι προβλέψεις για επερχόμενη κακοκαιρία μέχρι την Κυριακή τα δύο γήπεδα θα θυμίζουν περισσότερο λίμνη παρά γήπεδα προπονήσεων.

Απογοητευμένος με την κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα δύο γήπεδα στο ΠΕΑΚΙ είναι και ο Θανάσης Στάικος ο οποίος κάθε μέρα κάνει το σταυρό του για να μην τραυματιστεί κάποιος παίκτης παρόλα αυτά οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε επιθετική τακτική στο χτίσιμο παιχνιδιού αρχικά σε παθητική μορφή, στη συνέχεια με δύο τακτικά παιχνίδια μικρού χώρου και στο τέλος παιχνίδι συνολικής διάρκειας δεκαέξι λεπτών (δύο οκτάλεπτα) 11 εναντίον 11.

Σε αυτό το παιχνίδι ο Θανάσης Στάικος χώρισε τους παίκτες του ως εξής:

Μπλε: Αθανασίου, Σόρια, Πήλιος, Παντελάκης, Εραμούσπε, Καραχάλιος, Ριένστρα, Τζίμας, Μορέιρα, Παμλίδης (Λιάσος), Ροσέρο (Μπάλαν).

Κόκκινοι: Σούλης, Τσάβος, Ποζνάνσκι, Μπακαδήμας, Μπαγκαλιάνης, Λιάσος (Παμλίδης), Τζίνο,Νίνης (Τσίρης), Κύρκος, Μπάλαν (Ροσέρο), Σταματελόπουλος.

Νικητές αναδείχθηκαν οι μπλε με γκολ που πέτυχε ο Ριένστρα.

Ατομικό έκαναν με τον γυμναστή Γιάννη Ντουρουντό οι Λέο και Μουστάκας, ενώ απόντες ήταν οι Κιάκος, Μπιλμπάο και Λώλης Α.

Για αύριο στις 11 είναι προγραμματισμένο εσωτερικό διπλό στο «Ζωσιμάδες».

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X