Μουντιάλ 2022: Τέλος ο Λαόθ - Δεν σφυρίζει ξανά στην διοργάνωση!

Μουντιάλ 2022: Τέλος ο Λαόθ - Δεν σφυρίζει ξανά στην διοργάνωση!
Photo Credits: INTIME

Τέλος ο Ματέου Λαόθ από το Μουντιάλ του Κατάρ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ματέου Λαόθ ήταν και… πάει από το Μουντιάλ του Κατάρ, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα δεν θα διαιτητεύσει κανένα από τα επόμενα παιχνίδια της διοργάνωσης.

Ο Ισπανός διαιτητής βρέθηκε στο επίκεντρο των διαμαρτυριών για όσα έγιναν στον αγώνα ανάμεσα στην Ολλανδία και την Αργεντινή.

Μάλιστα, η Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA θα ανοίξει φάκελο για όλα όσα συνέβησαν το βράδυ της Παρασκευής τόσο κατά τη διάρκεια του όσο και στο φινάλε.

Όλα αυτά, οδήγησαν την Επιτροπή Διαιτησίας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας να πάρει την απόφαση ότι ο Λαόθ δεν θα σφυρίξει κανένα άλλο παιχνίδι από το Μουντιάλ του Κατάρ.

Θυμίζουμε ότι ο Λιονέλ Μέσι τα έβαλε στις δηλώσεις του τόσο με την Παγκόσμια Ομοσπονδία, όσο και με τον διαιτητή του αγώνα, Ματέου Λαόθ, ο οποίος μοίρασε 15 κίτρινες κάρτες, επίδοση που συνιστά ρεκόρ στην ιστορία των Παγκοσμίων Κυπέλλων.

 

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X