Παναθηναϊκός-ΑΕΚ: Η κριτική των παικτών

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ: Η κριτική των παικτών
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ έχασε από τον Παναθηναϊκό, ούσα ανταγωνιστική για 3 περιόδους.

Η ΑΕΚ δεν τα κατάφερε απέναντι στον Παναθηναϊκό παρά την προσπάθεια των περισσότερων παικτών. Διαβάστε την κριτική του enwsi.gr.

Αντώνης Κόνιαρης: Πίεσε καλά στην άμυνα, είχε και την αποστολή να περιορίσει τον Μπέικον και πήγε σχετικά καλά, αλλά στην επίθεση πρέπει να γίνει πιο τολμηρός καθώς δεν απειλεί καθόλου.

Κάμερον ΜακΓκρίφ: Πολύ άστοχος ο ΜακΓκρίφ, δεν κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του. Προσπάθησε πολύ στην άμυνα απέναντι σε πιο ψηλούς αντιπάλους όμως δεν έφτανε.

Δημήτρης Φλιώνης: Σοβαρό παιχνίδι από τον Φλιώνη, δεν πήρε πολλές προσπάθειες, οργάνωσε σωστά την ομάδα, αλλά στην 4η περίοδο αντιμετώπισε πολλά προβλήματα από την πίεση του Λι.

Κένι Γουίλιαμς: Ο Αμερικανός ήταν από τους διακριθέντες της ομάδας, έβαλε δύσκολα σουτ μετά από τρίπλα και βοήθησε όσο μπορούσε στην άμυνα.

Αντρέας Πετρόπουλος: Βοήθησε και αυτός αμυντικά όμως δεν ήταν εύστοχος στις 2 προσπάθειες που πήρε.

Κώστας Παπαδάκης: Ο Παπαδάκης βοήθησε επιθετικά με το περιφερειακό του σουτ, πήρε κάποιες προσπάθειες που έκαναν έξαλλο τον Ηλία Καντζούρη, όμως η γενική εικόνα ήταν θετική.

Νίκος Περσίδης: Αγωνίστηκε λίγο μετά από 2 αγώνες, χωρίς να κάνει κάτι ιδιαίτερο.

Άλεξ Μάντσεν: Δεν μπόρεσε να βοηθήσει ο Φινλανδός, που τα βρήκε σκούρα με τα μεγάλα κορμιά του Παναθηναϊκού και δεν μπόρεσε να τελειώσει σωστά τις φάσεις που πήρε.

Πάνος Φιλιππάκος: Ο Έλληνας φόργουορντ, έδωσε κάποιες λύσεις στο διάστημα που αγωνίστηκε, όμως και αυτός είχε πρόβλημα αμυντικά.

Ακίλ Μίτσελ: Πολύ καλή εμφάνιση και πάλι από τον Μίτσελ, που ξεχώρισε για την Ένωση. Τα έβαλε στα ίσια με όλους τους ψηλούς του Παναθηναϊκού, σκόραρε 18 πόντους, πήρε 12 ριμπάουντ και έδειξε ξανά την κλάση του.

Βασίλης Ξανθόπουλος: Ο γκαρντ της ΑΕΚ επέστρεψε μετά από 2 εβδομάδες, όμως δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει στην πίεση των περιφερειακών των πράσινων και έκανε 4 λάθη.

Ηλίας Καντζούρης: Ο προπονητής της ΑΕΚ, προσπάθησε να εμφανίσει μια ομάδα σοβαρή που θα κοντράρει τον Παναθηναϊκό και το κατάφερε για 3 δεκάλεπτα. Η διαφορά ποιότητας κάποια στιγμή θα φαινόταν όμως και φυσιολογικά ήρθε η ήττα.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X