Ποιος Ζιντάν; Ρεπορτάζ κάνουν λόγο για παραμονή του Ντεσάμπ στον πάγκο της Γαλλίας

Ποιος Ζιντάν; Ρεπορτάζ κάνουν λόγο για παραμονή του Ντεσάμπ στον πάγκο της Γαλλίας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Υπήρξαν πολλά ρεπορτάζ το προηγούμενο διάστημα που ανέφεραν πως ο Ζινεντίν Ζιντάν θα αναλάβει τους «τρικολόρ» μετά την διοργάνωση του Κατάρ.

Δεν αποκλείεται, ωστόσο, να υπάρξει ανατροπή και να παραμείνει ο Ντεσάμπ. Αυτό γράφει η εφημερίδα «Le Parisien» μερικές ώρες μετά τη νίκη των Γάλλων επί της Αγγλίας και την πρόκριση στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Στο συμβόλαιο του Ντεσάμπ με την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Γαλλίας, υπάρχει όρος που του επιτρέπει να συνεχίσει εφόσον η εθνική ομάδα έπαιρνε το εισιτήριο για την τετράδα αυτής της διοργάνωσης, όπως και συνέβη.

«Όλα στην ώρα τους. Είναι πολύ καλό να πετυχαίνεις τους στόχους που σου έχει θέσει ο πρόεδρος, είναι χαρούμενος και φαντάζομαι πολλοί άνθρωποι είναι χαρούμενοι στην Γαλλία, αλλά μου αρέσει να απολαμβάνω αυτό που έχουμε πετύχει και πάλι, αυτό είναι, να είμαστε ξανά ανάμεσα στις καλύτερες τέσσερις ομάδες του κόσμου. Τώρα σκέφτομαι το παιχνίδι της Τετάρτης, τίποτα περισσότερο» ήταν η απάντηση του Γάλλου ομοσπονδιακού τεχνικού όταν ρωτήθηκε σχετικά μετά τη νίκη επί των Άγγλων το βράδυ του Σαββάτου.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X