Δύσκολη έξοδος για την ΑΕΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (19:15, LIVE ενημέρωση enwsi.gr)

Δύσκολη έξοδος για την ΑΕΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (19:15, LIVE ενημέρωση enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ φιλοξενείται από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ

Η ΑΕΚ αγωνίζεται στο ΟΑΚΑ (19:15, ΕΡΤ3) απέναντι στον Παναθηναϊκό σε μια δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστική της Basket League.

Μετά την σημαντική νίκη επί της Ρέτζιο Εμίλια μεσοβδόμαδα, η Ένωση επιστρέφει στο Ελληνικό πρωτάθλημα με ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό. Οι «Πράσινοι» έχουν ρεκόρ 5-2, με ένα παιχνίδι λιγότερο και βρίσκονται σε πολύ καλή ψυχολογία με το σερί που τρέχουν εδώ και 15 μέρες στην Ευρωλίγκα. Η ΑΕΚ όπως είναι κατανοητό έχει μια πολύ δύσκολη αποστολή, αλλά θα πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρή και ανταγωνιστική μέχρι το τέλος.

Ο Ηλίας Καντζούρης έχει γεμάτο το απουσιολόγιο του, αφού δεν θα έχει στην διάθεση του τον Τιμ Φρέιζιερ που υπέστη θλάση, τον Γιάνις Στρέλνιεκς που ακόμα δεν έχει επανέλθει από τον τραυματισμό του με τον Προμηθέα, ενώ και ο Μαυροειδής είναι εδώ και καιρό στα πιτς. Ο Βασίλης Ξανθόπουλος είναι αμφίβολος για την αναμέτρηση με τις πιθανότητες να μην είναι με το μέρος του. Ο Αιζάια Μάιλς δεν έχει δηλωθεί στον ΕΣΑΚΕ, οπότε δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Από την άλλη μεριά, ο Ντέγιαν Ράντονιτς θα έχει και αυτός τις απουσίες των Νέιτ Γουόλτερς, Μάριους Γκριγκόνις και του Λευτέρη Μποχωρίδη που τραυματίστηκε πρόσφατα.

Οι διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι ο διεθνής, Γιώργος Πουρσανίδης (Θεσσαλονίκης), ενώ μαζί του, θα βρίσκονται οι Κώστας Σταματόπουλος (Μαγνησίας) και Γιάννης Τσιμπούρης (Κεντρικής και Νότιας Πελοποννήσου).

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X