ΑΕΚ: Ταξιδεύει στο Κατάρ ο Άμραμπατ για να δει το Μαρόκο - Πορτογαλία! (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Ταξιδεύει στο Κατάρ ο Άμραμπατ για να δει το Μαρόκο - Πορτογαλία! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η ανάρτηση του Νόρντιν Άμραμπατ από το αεροπλάνο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νορντίν Άμραμπατ πέταξε για το Κατάρ προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά την προσπάθεια του Μαρόκου απέναντι στην Πορτογαλία.

Στο πλευρό του αδερφού του, Σοφιάν, αλλά και των υπολοίπων διεθνών του Μαρόκου θα βρεθεί ο Νορντίν Άμραμπατ ο οποίος πέταξε για το Κατάρ προκειμένου να παρακολουθήσει την αναμέτρηση με την Πορτογαλία (10/12, 17.00, ΑΝΤ1).

Ο παίκτης της ΑΕΚ εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι βρίσκεται σε αποθεραπεία μετά τον καθαρισμό στο γόνατο για να δει από κοντά τον αγώνα. «Προορισμός Κατάρ ημιτελικά Παγκοσμίου Κυπέλλου. Στο δρόμο για να υποστηρίξω τα μαροκινά λιοντάρια» αναφέρει στην ανάρτησή του.

Σήμερα, ο Άμραμπατ έκανε κανονικά την αποθεραπεία του και αύριο που είναι η αναμέτρηση, η ομάδα έχει ρεπό. Αρκετοί συμπαίκτες του μάλιστα σχολίασαν δηλώνοντας την υποστήριξή τους προς το Μαρόκο για εκείνον και τον αδερφό του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nordin Amrabat (@n_amrabat_official)

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X